Vakantiewoningen huren in Sarre, Valle d'Aosta, Italië | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Valle d’Aosta (Sarre), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Sarre, Valle d'Aosta, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Werkelijk schitterend gelegen vakantiehuis te huur voor 4 personen in Sarre, in de regio Valle d’Aosta in Italië. Attracties: Aosta, zomer en wintersport, Italiaanse alpen.

Dit werkelijk schitterend gelegen Vakantiehuis Conclonaz Sarre Valle d’Aosta Italië beschikt over 2 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen, gerenoveerd in 2007: woonkamer met een 2-pers. divanbed en TV. Keuken, voorzien van een oven en een eettafel. Douche/bidet/WC. Bovenverdieping: (steile trap), een 2-pers. slaapkamer. Uitgang naar het terras (met terrasmeubilair). Apart toilet. Vanuit het vakantiehuis heeft heeft u een schitterend panoramazicht op de bergen en het dal.

Vakantiehuis Conclonaz Sarre Valle d'Aosta Italië heeft een rustige, verhoogde ligging, aan een secundaire weg in het gehucht Conclonaz, op 9 km van het centrum van Sarre. Voor buiten heeft u de beschikking over een tuin met gazon, bomen en een barbecue. Het vakantiehuis is gelegen op 1.200m hoogte.

Het kleine bergdorp Sarre (met een prachtig kasteel) ligt op 6 km dalwaarts van de stad Aosta, aan de weg richting Montblanc-Tunnel.

In het noorden van Italië, grenzend aan Frankrijk en Zwitserland, ligt de fascinerende regio Valle d’Aosta. Verscholen tussen de hoogste toppen van de Alpen bekoort Valle d'Aosta elke reiziger, niet alleen met natuurschoon maar ook met culturele bezienswaardigheden, zomer- en wintersporten en met eeuwenoude tradities. Valle d'Aosta beschikt over majestueuze bergen, grijze rotsen, loodrechte afgronden en ongerepte valleien. De tientallen kastelen en burchten bewaken het dal vanaf de middelhoge bergen. Toerisme is hier de belangrijkste bron van inkomsten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Sarre, in de mooie regio Valle d’Aosta in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht