Vakantiewoningen huren in Santa Maria di Ricadi, Calabrië, Italië | appartement voor 2 personen

Plaats
Calabrië (Santa Maria di Ricadi), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Santa Maria di Ricadi, Calabrië, Italië
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiecomplex met appartementen te huur voor 3 personen in Santa Maria di Ricadi, in de mooie regio Calabrië in Zuid Italië.

Vakantiecomplex Santa Maria di Ricadi Calabrië Italië (genaamd "Residence Felix") beschikt over 1-kamer appartementen: woon-/slaapkamer met 1 2-persoons bed, douche/bidet/WC en TV. Kookhoek. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Vakantiecomplex Santa Maria di Ricadi Calabrië Italië is gelegen in Torre Ruffa, op 2 km afstand van Capo Vaticano en op 6 km afstand van het centrum van Tropea. Het vakantiecomplex heeft een rustige ligging, op 450m afstand van het strand Torre Ruffa. Voor medegebruik: buitenzwembad, tennisbaan, tafeltennis en een kinderspeelplaats. In het vakantiecomplex: receptie, bar, salon met TV, fitnessruimte en tafeltennis. Het bekende strand Capo Vaticano ligt op 2 km afstand en is bereikbaar met eigen vervoer of pendelbus vanaf het vakantiecomplex (extra). Een supermarkt vindt u op 50m en een restaurant op 500m afstand.

Santa Maria di Ricadi is een klein en eenvoudig vakantiedorp en ligt op ca. 6 km afstand van Tropea, een oud en pittoresk stadje en een badplaats met een prachtige ligging direct aan zee, op een vooruitstekende rots tussen de golf van Santa Eufemia en van Gioia. Aan de voet van de rotsen strekt zich het prachtige 4 km brede zandstrand uit, gescheiden door rotspartijen. Tropea is gelegen op 60 km ten zuiden van Lamezia Terme.

In het puntje van de Italiaanse laars ligt het nog authentieke Calabrië. Het landschap kenmerkt zich door baaien en stranden met kristalhelder water, dichte bossen, hoge bergen, diepe ravijnen, woestijnachtige heuvels, groene hooglanden en klaterende watervallen. Calabrië is geen bestemming voor de reiziger die wil baden in luxe, maar wel voor de avonturier, de natuurliefhebber en degene die de echte Italiaanse cultuur wilt ontdekken!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiecomplex in Santa Maria di Ricadi, in de mooie regio Calabrië in Zuid Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht