Vakantiewoningen huren in Sant Antioco Sardinie, Sardinië, Italie | bungalow voor 4 personen

Plaats
Sardinië (Sant Antioco Sardinie), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Sant Antioco Sardinie, Sardinië, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraai gelegen bungalows en appartementen voor 4 personen te huur op Camping Tonnara aan de zuid west zijde van het prachtige eiland Sardinie !

Tonnara Camping Sardinie beschikt over meerdere typen bungalows, appartementen en mobilhomes, de meesten geschikt voor 4 personen. De bungalows beschikken over een slaapkamer met een 2-pers. bed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa. Hier kunnen totaal maximaal 3 personen slapen. Verder treft u er een goed uitgeruste keuken aan en een terras met tuintafel en stoelen.

De Tonnara Camping Sardinie Bungalows bevinden zich op een mooie kleine camping, gelegen aan de westkant van het eiland Sant Antioco aan de zuidwestelijke punt van Sardiniƫ. U bereikt het eiland via een smalle damweg. Tonnara ligt 12 km verderop in de mooie inham Cala Sapone met zijn schitterende zandstrand en rotspartijen.

De camping is idyllisch gelegen direct aan zee en beschikt over een zwembad, bar en restaurant, een pizzeria en een supermarkt welke geopend is van juni - september. Voor de sportievelingen zijn er mogelijkheden voor tennis, volleybal, voetbal, tafeltennis en er is een speeltuin voor de kinderen.

In Sant Antioco (op 12km. afstand) vindt u een bank, postkantoor, discotheek, bioscoop, tankstation en plaatsen om een auto, motor of fiets te huren.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Tonnara Camping in Sant Antioco op het mooie Sardinie !

Ga terug naar overzicht