Vakantiewoningen huren in San Vito dei Normanni, Apulië, Italië | appartement voor 5 personen

Plaats
Apulië (San Vito dei Normanni), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in San Vito dei Normanni, Apulië, Italië
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiecomplex met appartementen te huur voor 5 personen in San Vito dei Normanni, in de mooie regio Apulië in Zuid Italië.

Vakantiecomplex San Vito dei Normanni Apulië Italië beschikt over 3-kamer appartementen (80 m2): woon-/eetkamer met TV. Een kleine slaapkamer met een stapelbed en een slaapkamer met een 1-pers. bed en een 2-pers. bed. Kleine keuken, voorzien van een 4-pits kookplaat en een oven. Douche/bidet/WC. Leuke inrichting !

Vakantiecomplex San Vito dei Normanni Apulië Italië bestaat uit 8 appartementen en is omgeven door bomen en velden, op 15 km afstand van Ostuni en op 9 km afstand van zee. Voor medegebruik: grote, mooie, verzorgde (omheinde) tuin met bloemen en bomen, binnenplaats, een terras en tuinmeubelen. Het vakantiecomplex beschikt tevens over WIFI, een zonneterras en de verhuur van fietsen. Attracties in de buurt: Ostuni (15 km) en Alberobello (30 km).

De plaats Ostuni noemt men de "witte stad" met de "kegeldaken van de Trullis". Uitstapjes kunt u maken naar de Barokstad Lecce, Selva di Fassano, een dierentuin-safari en de grotten van Castellano.

Apulië, de ten onrechte nauwelijks bezochte "hak" van de Italiaanse laars, ligt aan de Adriatische- en Ionische Zee. Ontdek de mooiste stranden en kliffen, de rijke en barokke cultuursteden, gezellige dorpjes, een mysterieuze "trulli" of maak verrassende fiets- en wandeltochten. Het is een ongerepte streek die door weinig toeristen bezocht wordt. En de kristalheldere zee is er nooit ver weg…

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiecomplex in San Vito dei Normanni, in de regio Apulië in Zuid Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht