Vakantiewoningen huren in San Salvo, Molise, Italië | appartement voor 4 personen

Plaats
Molise (San Salvo), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in San Salvo, Molise, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Leuk vakantiecomplex met appartementen te huur voor 4 personen in San Salvo, in de regio Molise in Italië. Vakantiepark met zwembad en strand. Attracties: Costa Verde, Vasto en Termoli.

Vakantiecomplex Polena Residence San Salvo Molise Italië beschikt over 2 kamers (37 m2): woon-/eetkamer met 2 divanbedden en TV. Een 2-pers. slaapkamer. Kookhoek. Douche/bidet/WC. Let op: 1 huisdier toegestaan. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Vakantiecomplex Polena Residence San Salvo Molise Italië is gelegen in de wijk Costa Verde, op 1 km van het centrum van San Salvo, op 15 km van het centrum van Vasto en op 300m afstand van het zandstrand. Voor medegebruik: tuin, buitenzwembad. Het complex bestaat uit 25 appartementen, gelegen op de eerste verdieping, van een geschakeld huis of in het hoofdgebouw (1 verdieping). Een optionele pas geeft toegang tot het zwembad. Een winkelcentrum en een restaurant vindt u op 800m afstand.

De badplaats San Salvo is gelegen in Costa Verde, op 8 km ten zuiden van Vasto en op 25 km afstand ten noorden van Termoli. Marina di Montenero beschikt over een mooi en lang zandstrand, winkels, restaurants en bars.

De regio Molise is heuvelachtig en zeker de moeite voor liefhebbers van mooie kleine dorpjes uit de middeleeuwen en prachtige panoramische uitzichten over een golvende landschap. Het toerisme is in deze prachtige regio nog niet goed op gang gekomen, ondanks de uitgestrekte brede witte zandstranden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit leuke vakantiecomplex in San Salvo in de mooie regio Molise in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht