Vakantiewoningen huren in San Nicolao, Bastia, Corsica, Frankrijk | appartement voor 6 personen

Plaats
Corsica (San Nicolao), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in San Nicolao, Corsica, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op slechts 50m. van het strand gelegen appartementen voor 6 personen te huur bij het plaatsje San Nicolao op Corsica in Frankrijk. Vakantiepark met zwembad en zandstrand.

Dit mooie Appartement Sognu di Rena San Nicolao Bastia Corsica Frankrijk beschikt over een woon-/eetkamer met 1 uitschuifbaar bed voor 2 personen. een slaapkamer met een 2-pers.bed, een loft met 2 slaapplaatsen, een open keuken met 4-pits kookplaat, koelkast en magnetron. Badkamer met ligbad en toilet. Terras met terrasmeubelen. Ter beschikking: kluis, kinderstoel, kinderbed (extra).

Het Appartement Sognu di Rena San Nicolao Bastia Corsica Frankrijk is gesitueerd op Vakantiecomplex Sognu di Rena, een fraai vakantiepark gebouwd in de stijl van de Corsicaanse dorpen. Gelegen te midden van de natuur en aan een fijn zandstrand (op 50 m, afhankelijk van de ligging van uw appartement). In het seizoen: restaurant, bar, WIFI, tafeltennis, jue de boules, wasmachine, droger.

Op slechts 4km. van uw Appartement Sognu di Rena San Nicolao Bastia Corsica Frankrijk vindt u een winkelcentrum. Wandelroutes vanaf het complex op 100 m. Let op: animatie in het seizoen. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. San Nicolao is 10 km landinwaarts gelegen en is een gemeente die is samengesteld uit verschillende gehuchten en is een klein dorp met 1.356 inwoners, 40 km ten zuiden van Bastia. Allerlei faciliteiten in de plaats. Moriani-Plage (gezellig kustplaatsje) ligt op 2 km afstand. Te bezichtigen: de watervallen van Ucelluline, die zijn gelegen bovenaan de kustweg (wandeling, beroemd om zijn schoonheid).

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie vakantiehuis / appartement in San Nicolao op Corsica in Frankrijk !

Ga terug naar overzicht