Vakantiewoningen huren in San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta, Piëmonte, Italië | vakantiehuis voor 2 personen

Plaats
Piemonte (San Maurizio d'Opaglio), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta, Piëmonte, Italië
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 2 personen in San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta, in de mooie regio Piëmonte in Italië.

Vakantiehuis San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta Piëmonte Italië beschikt over 1 kamer op de 1e verdieping: woon-/eetkamer met 1 2-persoons divanbed. Kleine, open keuken, voorzien van een magnetron en diepvriezer. Douche/bidet/WC. Ter beschikking: wasmachine (voor medegebruik). Let op: Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Vakantiehuis San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta Piëmonte Italië is gelegen in Lagna en heeft een rustige ligging, op 3 km van San Maurizio d'Opaglio. Het meer van Orta vindt u op 150m afstand. Het vakantiehuis beschikt over een een tuin, aan het meer van Orta, met een terras, tuinmeubelen en een barbecue (voor gemeenschappelijk gebruik). Verhuur van kano's, motorboten, surfplanken, waterski's en mountainbikes is mogelijk bij de huiseigenaar. Een levensmiddelenwinkel, restaurant en tennisbanen vindt u op 3 km afstand.

Het kleine dorp San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta ligt direct aan het meer van Orta, op 22 km afstand van Arona.

Piëmonte, hetgeen feitelijk "aan de voet van de bergen" betekent, ligt in het noordwesten van Italië en grenst aan de Zwitserse en Franse Alpen. Piëmonte kent, naast Turijn, geen grote steden maar heeft heerlijke natuurgebieden waar u fantastisch kunt wandelen, fietsen en skiën (Sestriere) en bovendien is Piëmonte vooral het Bourgogne van Italië: u kunt hier ook geweldig eten!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta, in de mooie regio Piëmonte in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht