Vakantiewoningen huren in San Giorgio, Sicilië, Italie | mobilhomes voor 5 personen

Plaats
Sicilië (San Giorgio), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in San Giorgio, Sicilië, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Schitterend gelegen mobilhomes voor 4 - 5 personen te huur direct aan het strand op mooi aangelegd park met fraai zwembad !

Deze Camping Residence Il Cicero San Giorgio Sicilie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden. Voor de 5e persoon is er een (1-pers. slaap-)sofa. Verder beschikken deze mobilhomes over 2 ! badkamers met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, tafel, tv, airco/verwarming en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak) en een (It.)koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een veranda/terras met tuinmeubilair waaronder 2 zonneligbedden en (op verzoek) een barbecue.

Camping Residence Il Cicero beschikt naast deze fraaie mobilhomes ook over authentieke (stenen) bungalows. Kijk even op de site voor meer informatie. Zowel de mobilhomes als de bungalows zijn gelegen in een prachtige botanische tuin met prachtige bloemen, palmbomen en olijfbomen.

Als gast van deze Camping Residence Il Cicero San Giorgio Sicilie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt het park over een bar, restaurant, pizza house, disco, kinderspeelplaats, tennisbaan, professionele animatie (hoogseizoen) en zijn er boten te huur.

Gescheiden door een boulevard ligt de camping direct aan een prachtig zandstrand. Het park heeft een privé-strand waar ook een volleybalveld gelegen is. Op het strand staan traditionele parasols en zijn douches aanwezig.

Op het park is ook een duikcentrum gevestigd. Want deze kust leent zich uitstekend om te gaan duiken. Camping Residence is zeer centraal gelegen tussen Palermo en Messina en vanaf het park heeft u een geweldig uitzicht over de eilanden voor de kust. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op ons park !

Ga terug naar overzicht