Vakantiewoningen huren in San Felice del Benaco, Gardameer, Italie | mobilhome voor 6 personen

Plaats
Gardameer (San Felice del Benaco), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in San Felice del Benaco, Gardameer, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op prachtige camping aan het Gardameer gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur. Vakantiepark Camping Eden in San Felice del Benaco beschikt over een mooi zwembad met glijbaan. Camping Gardameer met strand en zwembad.

De nieuwe Villaggio Eden San Felice del Benaco Gardameer Mobilhomes beschikken over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 2 met een 1-pers.bed. Daarnaast kan eventueel nog een 7e persoon op de sofa in de kamer slapen. Verder beschikt dit type over een badkamer met douche en wastafel en een afzonderlijk toilet, over een woonkamer met sofa en een goed uitgeruste keukn met eettafel en stoelen. Voor buiten beschikt u over een terras met tuintafel/stoelen. Het geweldige uitzicht over het Gardameer is inclusief.

De Villaggio Eden San Felice del Benaco Gardameer Mobilhomes liggen aan de geliefde westelijke oever van het Gardameer. De mobilhomes liggen op een hoger gelegen helling, met uitzicht op het meer. Via een trap komt u op het privé-strand van de camping, waar u heerlijk kunt luieren of wandelen, bijvoorbeeld naar de plezierhaven. Uiteraard kunt u hier terecht voor het huren van surfplanken, zeilboten en waterski's.

Maar misschien kiest u eerder voor een ligbed op de nieuwe ligweide bij het mooie zwembad met glijbaan, tussen de palmen en mediterrane begroeiing. Onlangs is het zwembad uitgebreid met een nieuw kinderbadje! Er is een spectaculaire, 50 meter lange glijbaan. De kleintjes zullen in hun nopjes zijn met de mini-club, speelplaats en bioscoop, terwijl u de oudere kinderen een plezier doet met de uitgaansmogelijkheden in de nabije omgeving. En als ze het niet te bont maken, kunnen ze de volgende dag mee naar het nabije pretpark en aquapark, of de historische steden Verona en Milaan. Zelfs Venetië is niet zo heel ver weg!

Bijna de gehele linkeroever van het Gardameer is een parkachtig natuurgebied, het Parco dell'Alto Garda Bresciano. Ook de rest van de provincie Lombardije is prachtig! De camping, of moet je zeggen het vakantieresort, is onlangs uitgebreid met werkelijk schitterende appartementen, met een riante veranda.

Wij heten u van harte welkom op Vakantiepark Camping Eden in San Felice del Benaco aan het Gardameer in het prachtige Italië. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht