Vakantiewoningen huren in San Costanzo, Fano, Marche, Italie | mobilhomes voor 5 - 6 personen

Plaats
Marche (Stacciola/San Costanzo), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in San Costanzo, Fano, Marche, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Camping Village Mar Y Sierra is gelegen op een unieke plek in de heuvels, omgeven in een oase van groen. Gelegen in het achterland van de Adriatische kust, 10 minuten van het strand, nabij de Middeleeuwse dorpen San Costanzo en Mondolfo, beslaat  de camping een oppervlakte van 40.000 vierkante meters op een hoogte van 150 meter boven zeespiegel.  Camping Village Mar Y Sierra is genesteld in een prachtig landschap waar u, of samen met uw kinderen, heerlijk ontspannen vakantie kunt houden in het rustige gebied van de regio Marche.

Deze prachtige Camping Mar Y Sierra San Costanzo Fano Marche Mobilhomes (type Chalet de Luxe) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met drie 1-pers. bedden, een luxe badkamer met hydro-massage douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met een (1-pers. slaap-)sofa, tafel, airco/verwarming en tv, en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast met vriesvak.

Voor buiten beschikken deze Camping Mar Y Sierra San Costanzo Fano Marche Mobilhomes over een terras met tuinmeubilair en parasol. Camping Mar Y Sierra beschikt overigens over diverse type bungalows, chalets, hotelkamers en mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

Als gast van deze Camping Mar Y Sierra San Costanzo Fano Marche Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Mar Y Sierra over 2 mooie zwembaden (een kinderbad en een volwassenen bad)  WI-FI zone , voetbal/tennisveld , BBQ punten, wasserette, digitale toeristische informatie, kinderspeeltoestellen buiten en binnen, grote ruimte voor feesten en bijeenkomsten, pooltafel, pingpong tafel, TV kamer, vrije losloopplek voor honden, zwemles- en aerobic-les, miniclub voor kinderen, live muziekavonden in het restaurant en nachtbewaking.

Camping Mar Y Sierra is gelegen op een prachtige locatie in de heuvels en nabij strand en zee. De centrale ligging van de camping leent zich uitstekend voor het verkennen van de prachtige natuur en de vele pittoreske stadjes van de regio Marche. Maar ook dagtrips naar Rimini, San Marino, Urbino en zelfs Arezzo en Perugia behoren tot de mogelijkheden. Bij de receptie vertellen ze u er graag meer over.

Wij heten u van harte welkom op Camping Mar Y Sierra in Stacciola/San Costanzo bij Fano vlakbij de kust van Marche in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht