Vakantiewoningen huren in Sallmannshausen, Thüringer Wald, Duitsland | appartement voor 3 personen

Plaats
Thüringer Wald (Sallmannshausen), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Sallmannshausen, Thüringer Wald, Duitsland
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai appartementencomplex met appartementen te huur voor 3 personen in Sallmannshausen, in de mooie regio Thüringer Wald in Duitsland.

Appartementencomplex Sallmannshausen Thüringer Wald Duitsland (genaamd "Kirchhof") beschikt over 2-kamer appartementen (44 m2), verdeeld over 2 verdiepingen, op de begane grond: woon-/eetkamer met sat-TV. Kookhoek, voorzien van een oven, magnetron en een elektrische koffiemachine. Douche/Toilet. Bovenverdieping: 1 slaapkamer met 1 bed. Open galerij met een 2-persoons bed. Let op: Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Appartementencomplex Sallmannshausen Thüringer Wald Duitsland heeft een rustige ligging. Het complex beschikt over een verzorgde tuin met gazon, zitje in de tuin met tuinmeubelen en een kinderspeelplaats (zandbak). En verder over een sauna, fitnessruimte, solarium (extra). Het appartement is liefdevol ingericht en is met behoud van alle originele karakteristieken gerenoveerd en is gelegen bij een voormalige boerderij. In de voormalige schuur staat voor de gasten een ontspanningsruimte voor medegebruik ter beschikking (in de herfst wordt hier naar traditioneel recept in een stenen oven brood gebakken). Een restaurant vindt u op 50 meter en een supermarkt en een buitenzwembad op 4km. afstand.

In het kleine dorp Sallmannshausen begint de "Rennsteig" (168 km lang), het bekendste wandelpad van Duitsland. Mogelijkheid voor uitstapjes naar de bezienswaardige Lutherstad Eisenach, met zijn herkenningsteken, de bekende "Wartburg", naar Weimar (Europese cultuurstad), evenals naar de geliefde vakantieplaatsen van het "Thüringer Wald". Sallmannshausen is gelegen op 26 km ten westen van Eisenach, 40 km van Bad Hersfeld en op 85 km afstand van Erfurt.

Ten zuiden van de steden Wimar, Erfurt, Gotha en Eisenach bevinden zich de glooiende heuvels van het Thüringer Wald. In de prachtige omgeving van dit woud beschikt menig plaatsje over grote verborgen historische en culturele waarden. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in Sallmannshausen, in de regio Thüringer Wald in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht