Vakantiewoningen huren in Saint-Trojan-les-Bains, Poitou-Charentes Charente-Maritime Île d'Oléron, Frankrijk | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Poitou-Charentes Charente-Maritime Île d'Oléron (Saint-Trojan-les-Bains, Île d'Oléron), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Saint-Trojan-les-Bains, Poitou-Charentes Charente-Maritime Île d'Oléron, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Schitterend vakantiehuis te huur voor 4 personen, met een buitenzwembad, in Saint-Trojan-les-Bains, op het vakantie-eiland Île d'Oléron. Het vakantiehuis ligt op 400m vanaf zee waar u de mogelijkheid heeft tot zeevissen.

Vakantiehuis Saint Trojan Les Bains Poitou Charentes Charente Maritime Île d’Oléron (genaamd "Bel Air") beschikt over 2 kamers (60 m2), verdeeld over 2 verdiepingen: woon-/eetkamer met TV. 1 slaapkamer met 2 bedden. Kookhoek, voorzien van een oven en vaatwasser. Badkamer, douche/toilet, afzonderlijk toilet. Bovenverdieping: galerij met 2 bedden. Elektrische verwarming. Ter beschikking: wasmachine. Voor buiten heeft u de beschikking over een beboste tuin met terras en terrasmeubelen, buitenzwembad.

Vakantiehuis Saint Trojan Les Bains Poitou Charentes Charente Maritime Île d’Oléron bestaat uit 4 geschakelde woningen. Ieder huis beschikt over een eigen entree en een (niet omheinde) privétuin. Vanuit het vakantiehuis heeft u een fraai uitzicht op het zwembad en de tuin. De zee (verboden te zwemmen maar vissen is mogelijk) en een vogelreservaat vindt u op 400 meter afstand. Een winkel en een zandstrand vindt u op 2.5 km afstand.

De plaats Saint-Trojan-les-Bains is gelegen op het zuidelijk deel van het gezinsvriendelijke vakantie-eiland Île d'Oléron, een eiland bij de Franse kust en te bereiken vanaf het vasteland van Frankrijk (La Rochelle) via een lange tolbrug en is na Corsica het grootste Franse eiland. Het eiland Île d'Oléron is nagenoeg vlak en heeft overal zandstranden. U kunt het eiland verkennen te paard of op de fiets, de ontdekking van de natuur (vogelmoerassen en reservaten) en zeevissen. Ook een boottocht naar het "Fort Boyard", op het kleine eiland Aix is een mogelijkheid. In de winter biedt het eiland mogelijkheden tot vissen, golfen, wandelen, fietsen en het maken van een strandwandeling.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit schitterende vakantiehuis in Saint-Trojan-les-Bains, in de regio Poitou-Charentes Charente-Maritime Île d’Oléron in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht