Vakantiewoningen huren in Saint-Pierre-d'Oléron, Poitou-Charentes Charente-Maritime Île d'Oléron, Frankrijk | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Poitou-Charentes Charente-Maritime Île d'Oléron (Saint-Pierre-d'Oléron, Île d'Oléron), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Saint-Pierre-d'Oléron, Poitou-Charentes Charente-Maritime Île d'Oléron, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 4 personen in Ste Pierre d'Oléron, op 5 km vanaf het zandstrand op het schiereiland Île d'Oléron.

Vakantiehuis St. Pierre d'Oléron Poitou Charentes Charente Maritime Île d'Oléron beschikt over 3 kamers (80 m2):woon-/eetkamer met open haard en TV. 2 slaapkamers, ieder voorzien van 1 2-persoons bed. Keuken, voorzien van een 4-pits kookplaat, oven, afwasmachine en magnetron. Badkamer, aparte WC. Elektrische verwarming. Ter beschikking: wasmachine. Voor buiten heeft u de beschikking over tuin met terrasmeubelen, barbecue (verrijdbaar) en een parkeerplaats.

Vakantiehuis St. Pierre d'Oléron Poitou Charentes Charente Maritime Île d'Oléron ligt 500m van het centrum, op het westelijk deel van het vakantie-eiland Île d'Oléron. Een levensmiddelenwinkel en de bushalte vindt u op 500m, het zandstrand op 5 km afstand.

Île d'Oléron is een gezinsvriendelijk eiland bij de Franse kust, te bereiken vanaf het vasteland van Frankrijk (La Rochelle) via een lange tolbrug. De eilandbewoners zijn vooral actief zijn in de visserij, de oesterkweek, de wijnbouw en het toerisme. Het eiland Île d'Oléron is nagenoeg vlak en heeft overal zandstranden. U heeft veel mogelijkheden tot activiteiten waaronder het eiland verkennen te paard of op de fiets of zeevissen. Ook een bootocht naar het"Fort Boyard", op het kleine eiland Aix is een mogelijkheid. Een verblijf op het mooie eiland Île d'Oléron is een aanrader voor natuur- en watersportliefhebbers. Ook in de winter biedt het eiland mogelijkheden tot vissen, golfen, wandelen, fietsen en het maken van een strandwandeling.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Ste Pierre d'Oléron, in de regio Poitou Charentes Charente Maritime Île d'Oléron in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht