Vakantiewoningen huren in Saint Nicolas, Valle d'Aosta, Italië | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Valle d’Aosta (Saint Nicolas), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Saint Nicolas, Valle d'Aosta, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 4 personen in Saint Nicolas, in de mooie regio Valle d’Aosta in Italië.

Vakantiehuis Saint Nicolas Valle d’Aosta Italië beschikt over 1 kamer (50 m2) en een galerij, verdeeld over 2 verdiepingen: woon-/eetkamer met 1 divanbed en TV. Kookhoek, voorzien van een oven. Douche/bidet/WC. Bovenverdieping: galerij met panoramavenster met een 2-pers. bed en 1 slaapplaats. Klein balkon. Vanuit het vakantiehuis heeft u een fraai panoramazicht op de bergen en het dal.

Vakantiehuis Saint Nicolas Valle d’Aosta Italië is gelegen in Lyveroulaz (965m), op 4 km van Saint Nicolas en heeft een verhoogde ligging. Een levensmiddelenwinkel, restaurant en de langlaufloipe vindt u op 4 km afstand. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Het kleine dorp Saint Nicolas is gelegen op 18 km van Aosta en op 30 km afstand van Courmayeur. Saint Nicolas bestaat uit diverse karakteristieke dorpjes die uit elkaar liggen op een hoogte tussen de 1.000 en 1.800m. Het prachtige uitzicht op de gletsjers van de Gran Paradiso, de zuivere lucht en de wandelmogelijkheden maken van Saint Nicolas een ideale vakantieplaats in elk jaargetijde. Een treinstation, winkels, restaurants en een overdekt zwembad vindt u in Aosta.

In het noorden van Italië, grenzend aan Frankrijk en Zwitserland, ligt de fascinerende regio Valle d’Aosta. Verscholen tussen de hoogste toppen van de Alpen bekoort Valle d'Aosta elke reiziger, niet alleen met natuurschoon maar ook met culturele bezienswaardigheden, zomer- en wintersporten en met eeuwenoude tradities. Valle d'Aosta beschikt over majestueuze bergen, grijze rotsen, loodrechte afgronden en ongerepte valleien. De tientallen kastelen en burchten bewaken het dal vanaf de middelhoge bergen. Toerisme is hier de belangrijkste bron van inkomsten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Saint Nicolas, in de mooie regio Valle d’Aosta in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht