Vakantiewoningen huren in Saint-Julien-des-Landes, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk | mobilhomes voor 6 - 8 personen

Plaats
Pays de la Loire Vendée (Saint-Julien-des-Landes), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Saint-Julien-des-Landes, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ver weg van de drukke badplaats Les Sables d'Olonne in de Vendée gelegen mobilhomes voor 6 - 8 personen te huur op Yelloh! Village Chateau de la Foret in Saint-Julien-des-Landes, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk. Camping met zwembad en kasteel.

Deze mooie Yelloh! Village Chateau de la Foret Saint-Julien-des-Landes Mobilhomes (type Esprit 3) beschikken over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed, 1 met twee 1-pers. bedden en 1 met een stapelbed of twee 1-pers. bedden, badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met een (2-pers.slaap-) sofa, eettafel, stoelen, en een volledig uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron en koelvriescombinatie.

Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair. Er worden meerdere type mobilhomes aangeboden. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Yelloh! Village Chateau de la Foret Saint-Julien-des-Landes Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Yelloh! Village Chateau de la Foret over 2 zwembaden, glijbanen, 3 kleine meren, bar, restaurant, speeltuin en diverse sport- en spelvoorzieningen. Daarnaast worden er regelmatig diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Camping Yelloh! Village la Fôret ligt midden in de natuur ver weg van de drukke badplaats Les Sables d’Olonne. Het is een kleine camping op het terrein van een kasteel. De faciliteiten zijn gevestigd in de gebouwen op de binnenplaats en de bar in een oude stal. Het restaurant heeft een open haard, een mooi balkenplafond en is gevestigd in een met klimop begroeid achterhuis. Via de stenen boog loopt u zo de kasteeltuinen in en naar de twee zwembaden. Hier is veel ruimte om te ontspannen en het zwembad heeft een leuke glijbaan voor de kinderen. Er is ook een voetbalveld, volleybalveld en een speeltuin. Vissers kunnen zich in alle rust ontspannen bij een van de drie meren.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Yelloh! Village Chateau de la Foret op loopafstand van Saint-Julien-des-Landes in de regio Pays de la Loire Vendée, Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht