Vakantiewoningen huren in Saint-Jean-de-Monts, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Pays de la Loire Vendée (Saint-Jean-de-Monts), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Saint-Jean-de-Monts, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een uitstekende locatie langs de kust gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping la Yole in Saint-Jean-de-Monts, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk. Camping met prachtig zwemparadijs.

Deze mooi gelegen Camping la Yole Saint-Jean-de-Monts Vendée Mobilhomes (type Grand 860) beschikken over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed, 2 met elk twee 1-pers. bedden, badkamer met douche, wastafel en apart toilet, een woongedeelte met airco, een (2-pers.slaap-) sofa, eettafel, stoelen, en een volledig uitgeruste keuken met kookplaat, waterkoker en koelkast.

Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair. Er worden meerdere type mobilhomes aangeboden. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping la Yole Saint-Jean-de-Monts Vendée Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping la Yole in de Vendée over prachtige zwembaden, spectaculaire glijbanen, kinderbadje, jacuzzi, wifi, bar, restaurant, kleine winkel, speeltuin en diverse sport- en spelvoorzieningen. Daarnaast is er een kinderclub op de camping en worden er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Camping la Yole is een bijzondere en verzorgde camping in de bossen langs de kust. De camping ligt verscholen tussen de naaldbomen, populieren en struiken. U herkent de receptie aan de bonte kleuren van de geraniums die er staan. Ontspannen gaat vanzelf in de privacy van uw schaduwrijke kampeerplaats. Kinderen vermaken zich uren in het heerlijke zwemparadijs, met een groot zwembad, kinderbad, glijbaan, verwarmd binnenbad én een jacuzzi! Naast het zwembad ligt een ruim en gastvrij restaurant en een onweerstaanbare ijssalon. En om het plaatje compleet te maken is er in het hoogseizoen een avondprogramma met spetterende disco en spannende goochelshows!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping la Yole in Saint-Jean-de-Monts in de regio Pays de la Loire Vendée, Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht