Vakantiewoningen huren in Saint-Hilaire de Riez, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk | vakantiewoning voor 5 personen

Plaats
Pays de la Loire Vendée (Saint-Hilaire de Riez ), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Saint Hilaire de Riez, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend vakantiepark met woningen te huur voor 5 personen in Saint-Hilaire de Riez op 500m van het strand.

Vakantiehuis Les Mas de Saint Hilaire de Riez Pays de la Loire Vendée Frankrijk is een halfvrijstaand huis (38 m2) en beschikt over 2 kamers: woon-/eetkamer. 1 slaapkamer met 2 slaapplaatsen. Galerij met 3 slaapplaatsen. Kookhoek voorzien van oven en een keramische kookplaat. Aparte WC, bad of douche. Voor buiten beschikt het vakantiehuis over een terras voorzien van terrasmeubelen.

Vakantiehuis Les Mas de Saint Hilaire de Riez ligt op 500 m van het strand. Voor medegebruik: verwarmd openluchtzwembad, wasmachine en droger (extra). U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.
U vindt een levensmiddelenwinkel, restaurant en een bar op 1 km afstand.

De plaats Saint-Hilaire de Riez ligt aan de langste Atlantische kustlijn van de Vendee met 12 stranden (met toezicht). Saint-Hilaire de Riez is een badplaats met 10.000 inwoners direct aan zee op 62 km van Nantes en 157 km van Rennes. In de zomer kunt u heerlijk relaxen op een van de vele zandstranden, zeilen (zeilschool), surfen, kanoën, wandelen, fietsen of paardrijden. Ook een bezoek aan de zout moerassen, Pavillion Bleu d'Europe, is zeer de moeite waard.
De regio Vendée Pays de la Loire is bekend om zijn milde klimaat en de indrukwekkende landschappen met bezienswaardige kastelen en burchten. Aan de Atlantische kust bevinden zich bijna 50 badplaatsen. Heerlijke fijne zandstranden, met pijnbomen begroeide duinen, vissers- en jachthavens zijn ieder jaar weer de vakantiebestemming voor veel toeristen.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan dit schitterende vakantiepark Les Mas de Saint Hilaire de Riez in de prachtige regio Pays de la Loire Vendée. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht