Vakantiewoningen huren in Saint-Hilaire de Riez, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Pays de la Loire Vendée (Saint-Hilaire de Riez), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Saint-Hilaire de Riez, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In een oase van rust prachtig in de Vendée gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping les Biches in Saint-Hilaire de Riez, Pays de la Loire Vendée, Frankrijk. Camping met zwembad.

Camping les Biches Saint-Hilaire de Riez Vendée Mobilhomes (type Cosy 6 personen) beschikken over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 2 met 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en apart toilet, een woongedeelte met een sofa, tafel, eettafel met stoelen, en een goed uitgeruste keuken met koffiezetapparaat, kookplaat, koelkast en magnetron.

Voor buiten beschikt u over een mooie veranda met tuinmeubilair. Er worden meerdere type mobilhomes aangeboden. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en actuele aanbiedingen.

Als gast van deze Camping les Biches Saint-Hilaire de Riez Vendée Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping les Biches over 2 zwembaden, kinderbad, binnenbad, jacuzzi, wifi, bar, restaurant, kleine winkel, speeltuin en zeer veel sport - en spelvoorzieningen. Daarnaast worden er voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd.

Camping les Biches ligt in een geurig naaldbos en is een oase van rust in het hart van dit populaire kustgebied. In het hoogseizoen wordt er echter bijzonder veel georganiseerd. Jongeren zullen het hier daarom heerlijk vinden. Ze kunnen tennissen op een van de twee tennisbanen, tafeltennissen en volleyballen. En er is zes dagen per week live muziek, disco of karaoke. De camping heeft een prachtig zwembadcomplex met binnen- en buitenbad en een jacuzzi. Hier kunt u ontspannen een drankje drinken terwijl de kinderen van de glijbaan glijden. Kleinere kinderen voelen zich de koning te rijk met hun nieuwe vriendjes in de geweldige speeltuin of op de midgetgolfbaan.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping les Biches in Saint-Hilaire de Riez in de regio Pays de la Loire Vendée, Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht