Vakantiewoningen huren in S. Croce Camerina, Sicilië, Italie | mobilhomes voor 5 personen

Plaats
Sicilië (S. Croce Camerina), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in S. Croce Camerina, Sicilië, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In een rustige omgeving direct aan het strand gelegen mobilhomes voor 5 personen te huur op Camping Scarabeo in Punta Braccetto bij S. Croce Camerina in het zuiden van Sicilie, Italie. Camping met strand.

Deze Camping Scarabeo Punta Braccetto Sicilie Mobilhomes zijn geschikt voor maximaal 5 personen, ze beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden. Voor de evt. 5e persoon is er in de woonkamer een (1-pers. slaap-)sofa. Verder beschikken deze fraaie mobilhomes over een badkamer met douche, wastafel en toilet, over een tv en airco, over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, (It.) koffiezetapparaat en voor buiten over een zeer fraaie veranda met tuinmeubilair.

De constructie boven de veranda wordt in de zomer voorzien van een doek zodat u geen last hebt van de zon. In de winter wordt deze verwijderd en omdat de camping het gehele jaar geopend is en ook de wintertemperatuur over het algemeen prima is, is dit een prima plaats om bijv. te overwinteren. Hiervoor gelden aantrekkelijke tarieven. Neem even contact op met de camping voor meer informatie.

De Camping Scarabeo Punta Braccetto Sicilie Mobilhomes zijn gelegen op een zeer fraaie camping van slechts enkele jaren oud. De camping bevindt zich in Punta Braccetto direct aan een prachtig strand in het zuiden van Sicilie. Het feit dat de camping onder de zogenoemde "Parallelo di Tunisi" (zuidelijker dan de Afrikaanse stad Tunis) ligt, toont al aan dat het klimaat hier prima is. Tel daarbij op dat de camping direct aan een prachtig blauwgekleurde zee en een zeer fraai strand ligt en u begrijpt dat deze camping een ideale plaats is voor een langer verblijf.

Tot slot: bij aankomst op Camping Scarabeo zult u versteld staan van de warmte en vriendelijkheid waarmee u verwelkomd wordt. De eigenaren doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Zij nodigen u dan ook van harte uit op Camping Scarabeo !

Ga terug naar overzicht