Vakantiewoningen huren in Rukavac, Vis, Dalmatie - regio Split, Kroatie | vakantiehuis voor 9 personen

Plaats
Dalmatie - regio Split (Rukavac, Vis), Vakantiehuizen Kroatië
Park
Vakantiewoningen huren in Rukavac, Vis, Dalmatie - regio Split, Kroatie
Personen
Maximaal 9
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Met een prachtig uitzicht op zee op het prachtige eiland Vis gelegen vakantiehuis voor 9 personen te huur in Rukavac, Vis, Dalmatie - regio Split, Kroatie. Vakantiehuis met zwembad.

Dit prachtige Vakantiehuis Rukavac Vis Dalmatie Split Kroatie beschikt over 5 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed, 3 met twee 1-pers. bedden en 1 met een 1-pers. bed, 3 badkamers, 1 met ligbad, wastafel en toilet, 1 met met ligbad, douche, wastafel en toilet en 1 met douche, wastafel en toilet, een woon-/eetkamer met sofa, stoelen, tafel, 2tv's (schotel), stereo, dvd speler, gratis draadloos internet (wifi), houtkachel, klimaatbeheersing en ventilator.
Verder beschikt u over een ruime keuken met kookplaat, koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en wasmachine.

Voor buiten beschikt u over een terras (open en overdekt) met tuinmeubilair, barbecue en een mooi zwembad met ligstoelen. De afstand tot zee is 1km., de afstand tot winkels 9km. Vanuit het Vakantiehuis Rukavac Vis Dalmatie Split Kroatie heeft u een mooi uitzicht op zee.

Het Vakantiehuis Rukavac Vis Dalmatie Split Kroatie is gelegen in Rukavac op het prachtige eiland Vis in de Adriatische Zee. Het heeft een oppervlakte van 90km2. Het is een ongerept eiland en het verst verwijderd van de kust van alle Kroatische eilanden.

Wij heten u van harte welkom in dit mooie vakantiehuis in Rukavac op het prachtige ongerepte eiland Vis in het gebied Dalmatie - regio Split in Kroatie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht