Vakantiewoningen huren in Royse, Honefoss, Buskerud, Noorwegen | luxe hytter voor 5 personen

Plaats
Buskerud (Royse, Honefoss), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Royse, Honefoss, Buskerud, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een prachtige locatie direct aan het strand gelegen luxe hytter voor 5 personen te huur op Topcamp Onsakervika Tyrifjorden in Royse vlakbij Honefoss in de regio Buskerud in Noorwegen.

Deze vlakbij het strand gelegen Topcamp Onsakervika Tyrifjorden Honefoss Noorwegen Luxe Hytter zijn geschikt voor maximaal 5 personen en beschikken over 2 slaapkamers (1 met 2 tegen elkaar aan geplaatste 1-pers. bedden en 1 met twee 1-pers. bedden + een hoogslaper, een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met sofa, tafel en TV en een luxe keuken met kookplaat, oven, koelkast, vriesvak, koffiezetapparaat en vaatwasser.

Voor buiten beschikt u over een grote veranda met tuinmeubilair. De Topcamp Onsakervika Tyrifjorden Honefoss Noorwegen Luxe Hytter zijn gelegen op Topcamp Onsakervika Tyrifjorden. Op de camping zijn verschillende type vakantiehuisjes te huur, kijk even op de website van de camping voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Topcamp Onsakervika Tyrifjorden Honefoss Noorwegen Luxe Hytter heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt Topcamp Onsakervika Tyrifjorden over een supermarkt (met 's morgens verse broodjes), een restaurantje waar snacks en kleine maaltijden te verkrijgen zijn, diverse sport- en spelvoorzieningen, gratis WIFI, minigolf en beschikt de camping over een sanitairgebouw met o.a. wasmachines en drogers. En .... Topcamp Onsakervika Tyrifjorden ligt direct aan een prachtig zandstrand ! Volop waterplezier dus.

De Topcamp Onsakervika Tyrifjorden Honefoss Noorwegen Luxe Hytter zijn een prima uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. Zo ligt de hoofdstad van Noorwegen - Oslo - op slechts 45 minuten rijden van de camping. Het stadje Honefoss met diverse winkels en restaurants ligt op een klein kwartiertje rijden van de camping. Ook Hadeland Glassverk (glasmuseum) in Jevnaker - op ongeveer een half uur rijden - is de moeite waard om te bezoeken.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze luxe hytter op Topcamp Onsakervika Tyrifjorden in Royse vlakbij Honefoss in de regio Buskerud in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht