Vakantiewoningen huren in Ronshausen, Hessisches Bergland, Hessen, Duitsland | vakantiehuis voor 5 personen

Plaats
Hessisches Bergland, Hessen (Ronshausen), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Ronshausen, Hessisches Bergland, Hessen, Duitsland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiepark met vakantiehuizen te huur voor 5 personen in Ronshausen, in de mooie regio Hessisches Bergland, Hessen in Duitsland.

Vakantiepark Ronshausen Hessisches Bergland Hessen Duitsland (genaamd "Ferienpark Ronshausen"), beschikt over 3-kamer vakantiewoningen (59 m2) met 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed, 1 met twee 1-pers. bedden en een loft met 1 slaapplaats, op de begane grond: woonkamer met sat-TV. Open keuken, voorzien van een elektrische koffiemachine en een eettafel. Douche/WC. Centrale verwarming. Ter beschikking: kinderstoel (extra). Let op: 1 huisdier toegestaan. Voor buiten heeft u de beschikking over een terras met terrasmeubelen. Let op: de afgebeelde foto is slechts een voorbeeld.

Vakantiepark Ronshausen Hessisches Bergland Hessen Duitsland is gelegen in Machtlos op 7 km van Ronshausen en heeft een rustige ligging tegen een helling, omgeven door bomen en velden. Voor medegebruik: overdekt zwembad, tennisbaan (extra), tafeltennis, barbecue, centrale parkeerplaatsen en een kinderspeelplaats. Vakantiepark Ronshausen beschikt over een receptie, restaurant, sauna (extra) en een solarium (extra), speelkamer, winkel, wasmachine, droger (voor medegebruik, extra). Let op: autovrij vakantiepark, auto noodzakelijk. Het laden en inladen van bagage is mogelijk bij het huis. Er is animatie in het hoogseizoen.

Voor gemeenschappelijk gebruik in het park: badmintonbaan en straatvoetbal, straathockey, jeu de boulesbaan en openlucht schaakspel (gedeeltelijk extra). Verhuur van fietsen en sledes. Een buitenzwembad vindt u op 6 km en een supermarkt en het station "Ronshausen" op 7 km afstand. Vanaf het park heeft u de mogelijkheid voor vele wandelingen over de 100 km aan wandelpaden.

De belangrijkste ingrediënten van het Hessische landschap zijn landerijen, burchten, bomen, bronnen, vulkanische bergen, de mooie dorpjes en vele vakwerkhuizen. Door de toch wat geïsoleerde ligging is dit gebied economisch weinig geëxploiteerd, waardoor u nog steeds kunt proeven van de enigszins sprookjesachtige sfeer.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiepark in Ronshausen, in de regio Hessisches Bergland, Hessen in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht