Vakantiewoningen huren in Rome, Lazio, Italie | mobilhome voor 5 personen

Plaats
Lazio (Rome), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Rome, Lazio, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Direct buiten de ring van Rome gelegen mobilhomes voor 5 personen te huur op zeer fraai vakantiepark !

Deze Camping Village Tiber Rome Lazio Mobilhomes zijn geschikt voor 4 personen + eventueel een 5e persoon. Deze mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers met 1-pers. bedden, voor de 5e persoon is er in de keuken een slaapsofa. Verder beschikken deze mobilhomes over 2 badkamers met douche, wastafel en toilet en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, oven en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een veranda/terras met tuinmeubilair.

De Camping Village Tiber Rome Lazio Mobilhomes zijn gelegen op een rustig gelegen park op de oevers van de oude rivier de Tiber. De camping ademt een sfeer van ontspanning uit, waarin de gast zich goed kan vinden. Camping Village Tiber beschikt over meerdere typen accommodaties, kijk even op de site voor meer informatie.

Als gast van deze Camping Village Tiber Rome Lazio Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo vindt u op het park een zwembad, een gezellig restaurant annex pizzeria, een internationale pub met toegang tot internet en een supermarkt. De camping beschikt over een uitstekende dagelijkse gratis pendeldienst met bussen die in het hoogseizoen elke 15 minuten en in het laagseizoen elke 30 minuten tussen de camping en het metrostation Prima Porta rijden. De Eeuwige Stad is zo binnen nog geen 20 minuten te bereiken !

Tot slot kunnen onze gasten altijd terecht bij een speciaal punt op de camping voor toeristische informatie en klantenservice. Hier kan men museumbezoeken, georganiseerde rondreizen door Rome en omgeving en naar Napels, Sorrento en Pompei boeken en alle mogelijke informatie krijgen over evenementen in Rome.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Camping Village Tiber in Rome. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht