Vakantiewoningen huren in Rome, Lazio, Italie | bungalow voor 6 personen

Plaats
Lazio (Rome), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Rome, Lazio, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraaie bungalows voor 6 personen te huur op Camping Village Flaminio in een prachtig park in Rome, Lazio. Openbaar vervoer op loopafstand. Camping met zwembad en restaurant. Bezoek aan Rome.

Deze Camping Village Flaminio Rome Lazio Bungalows beschikken over twee slaapkamers (2-pers. slaapkamer en een twin met derde bed), verblijf met sofa, ingerichte keuken, twee privé badkamers, satelliet tv, airco/ verwarming, grote buiten veranda met tafel, ligstoelen en barbecue, gratis parkeerplaats.

Zoekt u een accommodatie in Rome?
Camping Village Flaminio Rome is de ideale oplossing voor familievakanties, onder vrienden, voor plezier, werk, wedstrijd of voor een concert.

Camping Village Flaminio Rome is een prima alternatief van een ouderwets hotel, met kamers en woningen allen voorzien van een onafhankelijke entree, maar met lagere prijzen, zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen. Desalniettemin bieden wij u al de beste hotel voorzieningen aan zoals B&B met een heerlijk ontbijt en gratis buffet, een goed restaurant, en een handig luchthaventransport vanaf het vliegveld.

De Camping Village Flaminio Rome Lazio Bungalows zijn gelegen op Camping Village Flaminio Rome, prachtig gesitueerd in het historisch park ‘Parco di Vejo’ in het noordelijk gebied van Rome, in een groene rustige oase. Van hier uit is het centrum van Rome gemakkelijk binnen 15 minuten te bereiken, ook met het openbaar vervoer. De juiste gelegenheid om het beste van uw vrije tijd te genieten!

Gedurende het hele jaar staat de staff van Camping Village Flaminio Rome klaar om u te verwelkomen en u te helpen om de beste reisoplossingen en onderkomens te zoeken. Wij nodigen u van harte uit om ons website te bezoeken waar u onze kamers en woningen en al onze voorzieningen kunt leren kennen, maar bovenal de speciale aanbiedingen en de laatste last minute vluchten te bekijken.

Wij nodigen u van harte uit in deze mooie bungalows op Camping Village Flaminio in de prachtige stad Rome. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht