Vakantiewoningen huren in Rome, Lazio, Italie | bungalow voor 6 personen

Plaats
Lazio (Rome), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Rome, Lazio, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraaie bungalows voor 6 personen te huur op Camping Village Flaminio in een prachtig park in Rome, Lazio. Openbaar vervoer op loopafstand. Camping met zwembad en restaurant. Bezoek aan Rome.

Deze Camping Village Flaminio Bungalows beschikken over twee slaapkamers, een woonkamer met een sofa, een volledig uitgeruste keuken, twee eigen badkamers, satelliet tv, airconditioning / verwarming, een grote buitenveranda met tafel en ligstoelen. Gratis parkeren.

Zoekt u een accommodatie in Rome?
Camping Village Flaminio in Rome is de ideale oplossing voor familievakanties, onder vrienden, voor plezier, werk, wedstrijd of voor een concert.

Camping Village Flaminio in Rome is een prima alternatief, met kamers en woningen allen voorzien van een onafhankelijke entree. Desalniettemin bieden wij u al de beste voorzieningen aan, zoals een goed restaurant, en een handig luchthaventransport vanaf het vliegveld.

De Camping Village Flaminio Rome Lazio Bungalows zijn gelegen op Camping Village Flaminio in Rome, prachtig gesitueerd in het historisch park ‘Parco di Vejo’ in het noordelijk gebied van Rome, in een groene rustige oase. Van hier uit is het centrum van Rome gemakkelijk binnen 15 minuten te bereiken, ook met het openbaar vervoer. De juiste gelegenheid om het beste van uw vrije tijd te genieten!

Gedurende het hele jaar staat de staff van Camping Village Flaminio Rome klaar om u te verwelkomen en u te helpen om de beste reisoplossingen en onderkomens te zoeken. Wij nodigen u van harte uit om ons website te bezoeken waar u onze bungalows en al onze diensten kunt leren kennen.

Wij nodigen u van harte uit in deze mooie bungalows op Camping Village Flaminio in de prachtige stad Rome.

Ga terug naar overzicht