Vakantiewoningen huren in Rome, Lazio, Italie | bungalow voor 4 personen

Plaats
Lazio (Rome), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Rome, Lazio, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 20 minuten van het centrum van Rome gelegen bungalows voor 2 - 4 personen te huur op Seven Hills Camping Village in Rome, Lazio, Italie. Camping met zwembad en veel voorzieningen.

Deze Seven Hills Camping Village Rome Bungalows hebben 2 kleine kamers met elk twee 1-pers. bedden, een kleine kookhoek (zonder tafel), badkamer met douche en toilet.

Onze Seven Hills Camping Village Rome Bungalows zijn ideaal voor een relaxed verblijf tegen een goede prijs. Ze zijn royaal uitgerust voor 2, 3 of 4 personen.
Daarnaast zijn er ook mobilhomes en appartementen op het park beschikbaar.

Seven Hills: de naam van de legendarische zeven heuvels, waarop de antieke stad Rome is ontstaan. Het vakantiedorp ligt in een ideale positie voor diegenen die hun vakantie willen doorbrengen in rust en het groen van het Romeinse platteland en tegelijkertijd willen genieten van de historische en artistieke schoonheden van de Eeuwige Stad. Het Sint Pietersplein, het hart van Rome, is in 20 minuten te bereiken.

Onder de campings van Rome is Seven Hills, behalve een camping, ook een vakantiedorp, bungalowpark en resort. Wij bieden bungalows en mobilhomes aan, tevens mini-appartementen, eventueel met ontbijt, geschikt voor elke eis voor een onvergetelijke vakantie. Ontdek de mini-dierentuin die de Seven Hills ter beschikking stelt aan zijn gasten, een onvergetelijke ervaring.

Wij heten u van harte welkom in deze knusse bungalows op Seven Hills Camping Village Rome Bungalows. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht