Vakantiewoningen huren in Rokland, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 7 personen

Plaats
Nordland (Rokland), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Rokland, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Ideaal gelegen hytter voor 4 - 7 personen te huur op Nordnes camping in Rokland, direct aan de E6 op weg naar de Noordkaap !

Deze Nordnes Rokland Nordland Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers, douche en toilet, open keuken met volledige keukenuitrusting, kabel-tv, gratis WIFI en een overdekte veranda. Camping Nordnes & Bygdesenter beschikt overigens over meerdere type vakantiehuisjes, kijk even op de site voor meer informatie !

Nordnes Camping ligt bij het plaatsje Rokland direct aan de E6 en beschikt o.a. over een kinderspeelplaats en een prachtig restaurant: Nordneskroa. Dit is een van Noorwegens meest speciale wegrestaurants. Het gebouw is een van de weinige in Noorwegen in deze bouwstijl door de bouw van hout en steen. U kunt er terecht voor een lekker kopje koffie maar er zijn ook warme en koude maaltijden te bestellen. Ook worden er lokale gerechten geserveerd, gebaseerd op oude tradities. Probeer eens de populaire "møsbrømlefse" (dit is een soort pannenkoek).

Nordnes Camp & Bygdesenter is met zijn ligging (50 km. van de poolcirkel en 50 km. van Fauske) een uitgangspunt voor diverse activiteiten in de naaste omgeving. U kunt prachtige bergwandelingen maken in de Saltfjellet of Svartisen Nasjonalpark, Junkerdal Nasjonalpark, vissen in Saltdalselva, vissen in de bergmeren, vissen in de fjorden, jagen of bessen plukken.

Omdat bij de receptie ook het Tourist Office gevestigd is zal het u aan informatie zeker niet ontbreken. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie vakantiehuisjes op Nordnes Camping in Rokland aan de E6 in de regio Nordland in het noorden van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht