Vakantiewoningen huren in regio Bohinj, Noordwest Slovenie, Slovenie | vakantiehuisjes voor 2 - 10 personen

Plaats
Noordwest Slovenië (Bohinjsko Jezero), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Vakantiewoningen huren in regio Bohinj, Noordwest Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 50
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

In een prachtige omgeving rond het meer van Bohinj in de Julian Alps gelegen vakantiehuisjes, appartementen en kamers te huur in en bij Bohinjsko Jezero, Noordwest Slovenie, Slovenie.

Regio Bohinj in het Noordwesten van Slovenie:
In onze regio bieden wij een breed scala aan toeristische diensten. Op onze website vindt u informatie over het diverse soorten accommodaties in de regio Bohinj, zoals prive-kamers, appartementen, vakantiewoningen en een camping. Daarnaast bieden wij diverse toeristische programma's zoals canyoning, paragliding, paardrijden en verhuur van fietsen en boten.

Prachtige omgeving:
Wij bevinden ons in de prachtige omgeving van het meer in Bohinj en Triglav Nationaal Park, in het hart van de Julian Alps. Bohinj is een geweldige bestemming voor zomer- en wintervakanties. Het grootste deel van de toeristen bezoekt de omgeving van Bohinj vanwege de vele natuurlijke attracties, zoals de prachtige Savica waterval. Maar de omgeving van Bohinj staat ook bekend vanwege de enorme diversiteit aan wilde bloemen.

Activiteiten Bohinj:
De regio Bohinj is uitgegroeid tot een uitvalsbasis voor toeristen voor dagtochten, voor wandelingen op de paden die zich door het gehele dal uitstrekken, en voor bergbeklimmen en klimtochten.
In de winter verandert het prachtige dal in een wintersportcentrum voor skiƫrs, snowboarders, ijsbeklimmers, evenals schaatsers op het meer van Bohinj. Tijdens de zomer wordt het meer van Bohinj bezocht door zwemliefhebbers, en trekt de Sava Bohinjka rivier veel kajakkers en vissers. Fietsen, wandelen en klimmen zijn ook typische toeristische activiteiten in de regio Bohinj.

Wat uw interesse ook is, u zult ervaren dat de regio Bohinj voor iedereen talrijke mogelijkheden biedt. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een verblijf in de prachtige regio Bohinj in Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht