Vakantiewoningen huren in Ranzanico Al Lago, Bergamo, Lombardije, Italie | mobilhome voor 5 personen

Plaats
Lombardije (Ranzanico Al Lago, Bergamo), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Ranzanico Al Lago, Bergamo, Lombardije, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Schitterend direct aan het Lago di Endine gelegen mobilhomes voor 4 - 5 personen te huur op Camping La Tarfufaia in Ranzanico Al Lago, Lombardije, Italie. Camping met zwembad en veel speel en sport faciliteiten.

Deze Camping La Tartufaia Lago di Endine Lombardije Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 slaapkamer met een 2-pers. bed en 1 slaapkamer met twee 1-pers. bedden met daarboven een hoogslaper, 2 badkamers, 1 met douche, wastafel en toilet en 1 met wastafel en toilet, een woongedeelte met sofa en tafel (en een aantal met tv), en een goeduitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast (met vriesvak). Buiten bevindt zich een mooie overdekte veranda met tuinmeubilair.

De Camping La Tartufaia Lago di Endine Lombardije Mobilhomes zijn gelegen op Camping La Tartufaia, een terrassen camping gelegen op 50 m afstand van het meer van Endine, in een rustig gebied, met een verfrissend klimaat, gehuld in het groen met een betoverend uitzicht en privestrand. De camping is het gehele jaar geopend en daarom ook prima geschikt voor een bezoek in het voor- en naseizoen. Camping La Tartufaia beschikt over meerdere typen accommodaties, kijk even op de website van de camping voor meer informatie.

Als gast van de Camping La Tartufaia Lago di Endine Lombardije Mobilhomes kunt u gebruik maken van een groot aantal voorzieningen, zoals o.a. een speelplaats voor kinderen, bar pizzeria met terras met uitzicht, zwembad (met Hydro massage), speelhonk, snackbar met typische specialiteiten uit de omgeving (vleeswaren van de streek, kaas van eigen productie, truffels geplukt in de omgeving), proeverij van traditionele keuken; supermarkt, sportuitrustingen, botenverhuur, waterfiets en kano.

De omgeving verkennen ? Tegenover de camping vertrekt regelmatig een bus waarmee u naar Lovere of naar Bergamo / Milaan kunt. Maar de omgeving leent zich ook prima om mooie wandel en fietstochten te maken, zoals bijv. een rondje om het meer. (18 km.) De jonge enthousiaste eigenaren heten u van harte welkom. Graag tot ziens op Camping La Tartufaia aan het prachtige Lago di Endine in Lombardije !

Ga terug naar overzicht