Vakantiewoningen huren in Punta Marina (RA), Emilia Romagna, Italie | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Emilia Romagna (Punta Marina (RA)), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Punta Marina (RA), Emilia Romagna, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 250 meter van het strand van Punta Marina gelegen mobilhomes te huur voor 6 personen in de regio Emilia Romagna. Camping met prachtig zwemparadijs en veel sport faciliteiten.

Deze Adriano Camping Village Punta Marina Mobilhomes (type Prestige) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een kingsize 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden. Daarnaast is er in de woonkamer een slaapsofa voor 2 personen. U beschikt verder over 2 badkamers, elk met douche, wastafel en toilet. In de woonkamer treft u naast het keukenblok ook een tv aan. Verder beschikt u over een overdekt terras met tuinmeubilair. In dit type zijn huisdieren toegestaan.

De Adriano Camping Village Punta Marina Mobilhomes zijn gelegen op Adriano Camping Village in Punta Marina Terme te midden van een natuurgebied omgeven door het pijnbomenbos van Ravenna. Op slechts 7 km van de camping ligt het centrum van deze stad, die gemakkelijk te bereiken is met een bus die frequent rijdt. Een verblijf op Adriano Camping Village biedt met zekerheid een vakantie die in het teken van zee, vermaak, cultuur en welzijn staat.

Als gast van deze Adriano Camping Village Punta Marina Mobilhomes beschikt over zeer veel voorzieningen waaronder diverse sportmogelijkheden: voetbal- en volleybalveld, jeu des boules, beachvolley, beach-tennis, 2 zwembaden. Verder is er een animatiecentrum. Zij bieden een gevarieerd dag- en avondprogramma voor volwassenen en kinderen dat geleid wordt door een professionele animatieteam. Daarnaast vind je op Adriano Camping Village een supermarkt, een bar met koude gerechten, een speelhal, restaurant, pizzeria, groentewinkel, bazaar/souvenirwinkel, kapper (m/v), massagecentrum, internet point met WIFI, fietsverhuur en kart.

Het strand ligt op maar 250 m van de camping en het strandpaviljoen, wat met Adriano Camping Village samenwerkt, is voorzien van bar en eetgelegenheid voor koude gerechten. Hier is het ook mogelijk om ligbedjes en parasols te huren. Er zijn vele sportfaciliteiten voor volwassenen en een kinderspeeltuin, tevens is er in de buurt een zeilschool die ook kinderen zeilles geeft. Het vrije strand ligt op 1500 meter afstand.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtig gelegen mobilhomes op Adriano Camping Village in Punta Marina vlakbij Ravenna aan de Adriatische Kust in de regio Emilia Romagna in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht