Vakantiewoningen huren in Pozza di Fassa, Trentino - Zuid-Tirol, Italie | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Trentino - Zuid-Tirol (Pozza di Fassa), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Pozza di Fassa, Trentino - Zuid-Tirol, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen chalets voor 4 personen te huur op Camping Vidor Family & Wellness Resort op 1km. van Pozza di Fassa in de mooie regio Trentino - Zuid Tirol in Italie. Camping met zwembad.

Deze Camping Vidor Pozza di Fassa Trentino Chalets zijn van hout of steen, hebben een oppervlakte van 40m2 en zijn geschikt voor 4 personen. Ze beschikken over een slaapkamer met een 2-pers. bed en een (2-pers. slaap-) sofa in de woonkamer, een luxe badkamer met douche, wastafel, haardroger en toilet, over een woonkamer met (satelliet-)tv, wifi en een goed uitgeruste luxe keuken met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en oven. Elk chalet beschikt over privé-parkeerplaats.

Twee van de Camping Vidor Pozza di Fassa Trentino Chalets zijn tevens geschikt voor mindervaliden. Naast deze chalets beschikt het park ook over appartementen en kamers. Kijk even op de site van het park voor meer informatie.

Camping Vidor Family & Wellness Resort lijkt haast wel op een amfitheater te midden van de indrukkende bergen en een prachtige natuur. De camping is gelegen op 1450 meter hoogte en slechts 1 km. gelegen van de bekende toeristenplaats Pozza di Fassa. Camping Vidor is het gehele jaar geopend en elk seizoen staat garant voor een onvergetelijke ervaring !

Camping Vidor Family & Wellness Resort beschikt over veel faciliteiten. Zo treft u er een café, supermarkt, speelplaats en klimwand aan. Maar sinds 2008 kunnen de gasten van Camping Vidor Pozza di Fassa Trentino Chalets ook gebruik maken een aantal nieuwe faciliteiten: een zwembad voor voor kinderen en volwassenen; een SPA; een restaurant-pizzeria; een goed voorziene camping winkel; overdekte speelkamers voor kinderen en tieners; een baby-club; en nog veel meer!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtige gelegen en mooi ingerichte chalets op Camping Vidor in de regio Trentino in het noorden van italie.

Ga terug naar overzicht