Vakantiewoningen huren in Portovenere, Ligurië, Italië | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Ligurië (Portovenere), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Portovenere, Ligurië, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 4 personen in Portovenere, in de mooie regio Ligurië (Bloemenriviera) in Italië. Attracties: Palmaria, Le Grazie, Golf van La Spezia.

Vakantiehuis Appartement Le Grazie Portovenere Ligurië Italië beschikt over 3 kamers (60 m2), op de 2e verdieping: woon-/eetkamer met TV. 1 2-persoons slaapkamer en 1 slaapkamer met 2 bedden. Kookhoek, voorzien van een oven, afwasmachine en een magnetron. Douche/bidet/WC. Vanuit het vakantiehuis heeft u een fraai panoramazicht op zee en de plaats. Let op: geen lift.

Vakantiehuis Appartement Le Grazie Portovenere Ligurië Italië is gelegen in Le Grazie, op 3 km afstand van Portovenere. Het vakantiehuis heeft een zonnige ligging tegen een helling, op 300m van zee en is te bereiken via een trap van ongeveer 100 treden. Een bushalte vindt u op 100m, een winkel, restaurant, bar en de jachthaven op 300m en het station "La Spezia" op 10 km afstand.

De pittoreske badplaats Portovenere is gelegen, op het einde van een schiereiland, aan de "Golfo di la Spezia" en wordt gescheiden door de zeearm van het eiland "Palmaria". Karakteristiek voor het binnenland zijn de smalle huisjes die in felle kleuren zijn geschilderd.

Ligurië is een aan de kust gelegen regio in het noordwesten van Italië. Ligurië heeft een prachtige, kilometers lange kustlijn. Dit gebied is zeer geschikt voor een heerlijk ontspannen strandvakantie. Iets meer landinwaarts verbergt Ligurië bijzondere schatten. Niet alleen de natuur is prachtig, met bergen en bossen, maar er zijn ook culturele schatten te vinden. Trek er daarom ook eens op uit en ontdek de schoonheid van Ligurië!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Portovenere, in de regio Ligurië in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht