Vakantiewoningen huren in Porto Recanati, Marche, Italie | bungalow voor 4 personen

Plaats
Marche (Porto Recanati), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Porto Recanati, Marche, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Gezellige bungalows voor 4 personen te huur op Bellamare Camping in Porto Recanati direct aan een prachtig zandstrand !

Deze Bellamare Camping Porto Recanati Marche Bungalows beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met een stapelbed. Verder beschikt u over eigen sanitair met douche en toilet, een goed uitgeruste keuken, tuinmeubels + parasol en is een airco op aanvraag.

De Bellamare Camping Porto Recanati Marche Bungalows zijn gelegen op Bellamare Camping in de omgeving van Porto Recanati dichtbij de "Riviera del Conero".

Bellamare Camping is direct gelegen aan zee in een zeer aangename positie, met een breed zandstrand.
De receptiemedewerkers zijn goed gekwalificeerd en klaar om de gasten perfect te bedienen.

Als gast van deze Bellamare Camping Porto Recanati Marche Bungalows heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Bellamare Camping over: medische dienst, zwembaden, speeltuin, videospelletjes salon, internet point, voetbalveld - speelplein, wasvoorzieningen (wasmachine en droger), supermarkt, bar en restaurant-pizzeria.

Op de camping worden leuke games, cabaret-, avond-shows en sportieve activiteiten voor kinderen en volwassenen georganiseerd.

Wij heten u van harte welkom in onze Bellamare Camping Porto Recanati Marche Bungalows en bieden u een zeer geslaagde en plezierige vakantie in Porto Recanati !

Ga terug naar overzicht