Vakantiewoningen huren in Porto Ceresio Meer van Lugano, Lombardije, Italië | appartement voor 4 personen

Plaats
Lombardije (Porto Ceresio), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Porto Ceresio Meer van Lugano, Lombardije, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiecomplex met appartementen te huur voor 4 personen in Porto Ceresio Meer van Lugano, in de mooie regio Lombardije in Italië. Direct aan het meer. Gratis WIFI. Vakantiepark met zwembad.

Vakantiecomplex Porto Ceresio Meer van Lugano Lombardije Italië (genaamd "Ville Lago di Lugano") beschikt over een woon-/eetkamer met een 2-pers. divanbed, satelliet TV en gratis WIFI. En daarnaast nog een 2-pers. slaapkamer. Kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat. Douche/WC. Balkon (met terrasmeubilair). Ter beschikking: telefoon. Vanuit het vakantiecomplex heeft u een fraai uitzicht op het meer van Lugano. Let op: privé aanlegsteiger voor een boot (extra). Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Vakantiecomplex Porto Ceresio Meer van Lugano Lombardije Italië bestaat uit 2 gebouwen met 2 verdiepingen met elk 8 appartementen en een villa met 3 verdiepingen met 3 appartementen, waar de exclusieve appartementen zich bevinden. Het vakantiecomplex ligt op 2 km afstand van het centrum van Porto Ceresio, direct aan het meer van Lugano, aan een hoofdweg en te midden van groen. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een tuin met gazon en bomen, buiten zwembad, tuinmeubelen en een barbecue. Het vakantiecomplex beschikt tevens over een receptie en een wasmachine (voor medegebruik). Een restaurant vindt u op 50m en een levensmiddelenwinkel en het station op 1.5 km afstand.

De badplaats Porto Ceresio is gelegen aan de Italiaanse kant van het meer van Lugano. Porto Ceresio is een goed uitgangspunt voor zowel een bezoek aan plaatsen in Tessin (Zwitserland) als in Italie. Porto Ceresio ligt op 20 km van Lugano, 14 km van Varese en op 60 km afstand Milaan.

Lombardije is een regio in Italië tussen het Lago Maggiore, het Gardameer in het noorden en de rivier de Po in het zuiden. Met zijn vierhonderd kilometer kustlijn heeft Lombardije de op twee na langste kust van alle Italiaanse regio's. Daarbij kent geen enkel alpengebied zoveel meren als dat van Lombardije. Deze zijn dankzij hun gunstige klimaat, de overweldigende natuur, de pittoreske dorpjes en de watersportmogelijkheden zeer in trek bij toeristen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiecomplex in Porto Ceresio Meer van Lugano, in de regio Lombardije in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht