Vakantiewoningen huren in Podcetrtek, Noordoost Slovenie, Slovenie | vakantiehuisje voor 4 personen op park met Wellness

Plaats
Noordoost Slovenië (Podcetrtek), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Vakantiewoningen huren in Podcetrtek, Noordoost Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een prachtige locatie in het noordoosten van Slovenie gelegen vakantiehuisjes te huur op Camping Natura bij Terme Olimia (Wellness) in Podcetrtek, Noordoost Slovenie, Slovenie. Camping met zwembaden en wellness.

Deze Camping Natura Podcetrtek Noordoost Slovenie Vakantiehuisjes beschikken over o.a. moderne keuken en badkamer, satelliet tv en telefoon. In de huur van dit vakantiehuisje zijn het bedlinnen, handdoeken en de eindschoonmaak inbegrepen.

De vakantiehuisjes zijn gesitueerd op Camping Natura wat onderdeel uitmaakt van Terme Olimia. Het gehele complex beschikt over zeer veel voorzieningen waaronder het Aqualuna Thermaal Park. In dit zwemparadijs vindt u vele waterattracties waaronder enorme glijbanen en diverse animatie activiteiten.

De gasten van deze Camping Natura Podcetrtek Noordoost Slovenie Vakantiehuisjes hebben daarnaast de beschikking over het op loopafstand gelegen Terme Olimia met diverse Wellnessbaden, sauna's en massagemogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse sportmogelijkheden als tennissen, basketbal, handbal, voetbal of badminton.

De Camping Natura Podcetrtek Noordoost Sloveniƫ Vakantiehuisjes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. U kunt er mooie wandelingen en fietstochten maken, bijvoorbeeld langs de bij de camping gelegen Sotla rivier.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie vakantiehuisjes op Camping Natura in het plaatsje Podcetrtek in de regio Noordoost Sloveniƫ in Sloveniƫ. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht