Vakantiewoningen huren in Pisa, Toscane, Italie | mobilhome voor 5 personen

Plaats
Toscane (Pisa), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Pisa, Toscane, Italie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 800 meter van de Toren van Pisa gelegen mobilhomes voor 5 personen te huur op Camping Village Torre Pendente in Pisa, Toscane, Italie. Camping met zwembad en restaurant. Loopafstand Pisa.

Deze Camping Village Torre Pendente Pisa Toscane Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met drie 1-pers. bedden, 2 badkamers ! met douche, wastafel en toilet, een ruime woonkamer met sofa, tafel en een open goed uitgeruste keuken met kookplaat en een grote koelkast.
Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuintafel en stoelen.

Camping Village Torre Pendente in Pisa beschikt over meerdere typen Mobilhomes, maar daarnaast ook over maxi-caravans en kamers. Kijk even op de site van het park voor meer informatie.

Camping Village Torre Pendente is gelegen op slechts 800 meter van de Toren van Pisa en op ruim 1 km. van het centrum van deze mooie stad. Vanaf de camping zijn de badplaatsen Marina di Pisa en Tirrenia gemakkelijk bereikbaar (ca. 10 km.)

Vanuit Livorno (ca. 20 km.) vertrekken dagelijks veerboten naar o.a. Corsica, Elba en Sardinie. Vanuit Marina di Pisa kunt u in de zomermaanden dagelijks dagtrips per boot maken naar Elba, Capraia, Cinque Terre en Portofino. Op 1 tot 2 km. afstand bevinden zich tennisbanen en maneges.

Uiteraard zijn ook andere plaatsen in Toscane, zoals Lucca (20km.), San Gimignano, Volterra, Florence, Carrara (marmergroeven), de Grotta del Vento en het natuurpark S. Rossore (3km.) goed bereikbaar.

Liever op het park blijven ? Geen probleem, als gast van deze Camping Village Torre Pendente Pisa Toscane Mobilhomes heeft u de beschikking over zeer veel voorzieningen. Zo vindt u er een fraai zwembad, met kinderbad, whirlpool (gratis te gebruiken), een kinderspeelplaats, internetpoint, gelegenheid voor tafeltennis en volleybal en zijn er fietsen en scooters te huur. Er is tevens een bar, mini-market, pizzeria en restaurant aanwezig.

Wij heten u van harte welkom in deze gezellige mobilhomes op Camping Village Torre Pendente in Pisa in de prachtige regio Toscane, Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht