Vakantiewoningen huren in Pineto, Abruzzen, Italie | Bungalow voor 6 personen

Plaats
Abruzzen (Pineto), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Pineto, Abruzzen, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer knusse bungalows voor 4 - 6 personen te huur op International Camping Torre Cerrano in Pineto direct aan het strand in een prachtige omgeving !

Deze International Camping Torre Cerrano Pineto Abruzzen Bungalow (type 6-pers.) beschikt over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed + een stapelbed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel, bidet en wc, en een keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvakje), koffiezetapparaat (It.) en buiten beschikt u over een veranda met tuintafel en stoelen.

De International Camping Torre Cerrano Pineto Abruzzen Bungalows zijn beschikbaar in een 4- en 6-pers. uitvoering en daarnaast zijn er ook mobilhomes te huur. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

International Camping Torre Cerrano is een echte familiecamping en ligt direct aan zee op 15.000m2 grond beschaduwd door vele soorten bomen. Tevens vindt u een ruim en heel fijn zandstrand, een heldere zee, ideaal voor de kleintjes.

Er zijn moderne sanitaire voorzieningen, een bar, markt, restaurant, kant en klaar maaltijden, en een regionale en nationale keuken. In juli en augustus is er tevens een kerkdienst.

International Camping Torre Cerrano ligt in de Italiaanse provincie Abruzzo, door velen geschetst als het echte Italië. Hier treft u naast prachtige stranden en vele badplaatsen ook een prachtig achterland aan met pittoreske dorpjes en een prachtige natuur. Maar ook de stad Rome is goed te bezoeken vanuit Pineto.

Wij heten u van harte welkom !

Ga terug naar overzicht