Vakantiewoningen huren in Pesaro, Marche, Italie | mobilhomes voor 4 personen

Plaats
Marche (Pesaro), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Pesaro, Marche, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een camping direct aan strand en zee gelegen mobilhomes voor 4 personen te huur op Camping Norina tussen Pesaro en Fano aan de kust van Marche. Camping met strand.

Deze prachtige Camping Norina Pesaro Marche Mobilhomes (type Chalet de Luxe) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een luxe badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met stoelen, tafel, airco/verwarming en tv, en een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast met vriesvak.

Voor buiten beschikken deze Camping Norina Pesaro Marche Mobilhomes over een terras met tuinmeubilair. Camping Norina beschikt overigens over diverse type bungalows en mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

Als gast van deze Camping Norina Pesaro Marche Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Norina over een gezellig restaurant, pizzeria, campingwinkel, gratis WIFI en diverse sport- en spelvoorzieningen op het strand. Direct langs de camping loopt een fiets- wandelpad welke Pesaro en Fano met elkaar verbindt.

Camping Norina is gelegen direct aan strand en zee tussen de mooie kustplaatsen Pesaro en Fano. De camping ligt direct aan de kustweg tussen Pesaro en Fano en het spoor. De centrale ligging van de camping leent zich uitstekend voor het verkennen van de prachtige natuur en de vele pittoreske stadjes van de regio Marche. Maar ook dagtrips naar Rimini, San Marino, Urbino en zelfs Arezzo en Perugia behoren tot de mogelijkheden. Bij de receptie vertellen ze u er graag meer over.

Wij heten u van harte welkom op Camping Norina in Pesaro aan de kust van Marche in Italië. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht