Vakantiewoningen huren in Pella San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta, Piëmonte, Italië | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Piemonte (San Maurizio d'Opaglio), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Pella San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta, Piëmonte, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 4 personen in Pella San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta, in de mooie regio Piëmonte in Italië.

Vakantiehuis Pella San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta Piëmonte Italië beschikt over een grote woon-/eetkamer met panoramavenster met 1 2-persoons divanbed en TV. Uitgang naar het terras. 1 slaapkamer met 2 bedden. Uitgang naar de tuin. Kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat, magnetron, koelkast met vriesvakje en een elektrische koffiemachine. Bad/bidet/WC. Wasmachine. Voor buiten heeft u de beschikking over een tuin met gazon en een (overdekt) terras met terrasmeubelen, een barbecue en een buitenkeuken. Vanuit het vakantiehuis heeft u een fraai panoramazicht op het meer van Orta en de bergen.

Vakantiehuis Pella San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta Piëmonte Italië is gelegen in Pella, op 3 km afstand van San Maurizio d'Opaglio en heeft een geïsoleerde, rustige, verhoogde ligging tegen een helling, op 3 km van het meer van Orta. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een omheind terrein met gazon en bomen. Een manege vindt u op 2 km en een levensmiddelenwinkel, restaurant en een stenenstrand op 3 km afstand.

Het kleine dorp San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta ligt direct aan het meer van Orta, op 22 km afstand van Arona.

Piëmonte, hetgeen feitelijk "aan de voet van de bergen" betekent, ligt in het noordwesten van Italië en grenst aan de Zwitserse en Franse Alpen. Piëmonte kent, naast Turijn, geen grote steden maar heeft heerlijke natuurgebieden waar u fantastisch kunt wandelen, fietsen en skiën (Sestriere) en bovendien is Piëmonte vooral het Bourgogne van Italië: u kunt hier ook geweldig eten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Pella San Maurizio d'Opaglio Meer van Orta, in de mooie regio Piëmonte in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht