Vakantiewoningen huren in Peer, Belgisch Limburg, België | Comfort Bungalow voor 8 personen

Plaats
Belgisch Limburg (Peer), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Peer, Belgisch Limburg, België
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op het mooi gelegen familiepark Center Parcs Erperheide in Peer, Belgisch Limburg, België bungalows voor 2 - 8 personen te huur. Prachtig bungalowpark midden in de bossen met subtropisch zwembad en indoor speelparadijs!

Deze gezellige Center Parcs Erperheide Peer Belgisch Limburg Comfort Cottage 8-personen is van alle gemakken voorzien. Er zijn vier 2-persoons slaapkamers en de woonkamer is voorzien van een open haard. Apart toilet. De open keuken heeft een magnetron, koffiezetapparaat broodrooster en waterkoker. De badkamer is voorzien van een bad, dubbele wastafel en toilet, de tweede badkamer heeft een douche en wastafel. Deze cottage is standaard voorzien van kindermeubilair zoals een kinderbed, -box en -stoel. U kunt extra services bijboeken zoals opgemaakte beden bij aankomst, WiFi in uw cottage of dagelijks verse broodjes.

Voor elke leeftijd is er wel iets te doen in dit vakantiepark zoals voor de kleintjes het Baluba indoor speelparadijs of de dieren verzorgen bij de kinderboerderij, zelfs een ritje op de pony is mogelijk! Met z'n allen klauteren in het touwenparcours High Adventure Experience, een huifkartocht maken, of een waterfiets huren. Ook spannend, samen een potje lasergamen! Maar er zijn meer activiteiten op het park zoals trampoline springen, badminton, tennis, midgetgolf, boogschieten en natuurlijk een speeltuin.

Heeft u even geen zin om te koken? In de Market Dome zijn verschillende restaurants, ook voor een snelle hap kunt u hier terecht! Hier is ook een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, en bij de bakker kunt de verse broodjes voor het ontbijt halen, of nog makkelijker deze dagelijks vers laten bezorgen in uw cottage!

Ziet u het al zitten zo'n heerlijke ontspannende vakantie in deze Center Parcs Erperheide Peer Belgisch Limburg Comfort Cottage 8-personen? Wij nodigen u van harte uit op dit geweldige familiepark. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht