Vakantiewoningen huren in Peer, Belgisch Limburg, België | Comfort Bungalow voor 4 personen

Plaats
Belgisch Limburg (Peer), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Peer, Belgisch Limburg, België
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op het mooi gelegen familiepark Center Parcs Erperheide in Peer, Belgisch Limburg, België bungalows voor 2 - 8 personen te huur. Prachtig bungalowpark midden in de bossen met subtropisch zwembad en indoor speelparadijs!

In deze Center Parcs Erperheide Peer Belgisch Limburg Comfort Cottage 4-personen kunt u heerlijk uitrusten van een lange dag in de gezellige woonkamer met open haard. De open keuken is voorzien van een magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers. Apart toilet. De badkamer heeft een bad en wastafel. In deze cottage is standaard een kinderbedje, -box en -stoel aanwezig. Wilt u extra luxe? Dit is mogelijk zoals opgemaakte bedden bij aankomst, WiFi in uw cottage, of dagelijks verse broodjes. Als u even op de site kijkt vindt u extra informatie en/of speciale aanbiedingen. Hier vindt u ook informatie over de Premium en VIP Cottages.

In dit vakantiepark valt voldoende te beleven voor jong en oud. Allereerst natuurlijk het fantastische subtropische zwembad met een golfslagbad, glijbanen, buitenbad of genieten in de bubbelbaden. De kleintjes zullen zich prima vermaken in het Baluba indoor speelparadijs of bij de kinderboerderij. Met de hele familie valt er ook genoeg te beleven zoals samen klauteren in het touwenparcours High Adventure Experience, een huifkartocht maken, of een waterfiets huren. Maar er zijn meer activiteiten op het park zoals boogschieten, badminton, tennis, midgetgolf, trampoline springen en natuurlijk een speeltuin.

In de omgeving van deze Center Parcs Erperheide Peer Belgisch Limburg Comfort Cottage 4-personen zijn diverse fiets en wandelroutes, zo kunt u genieten van het prachtige Belgische landschap! Uw kinderen zult u zeker een plezier doen met een bezoek aan het Kinderpark Plopsaland. In het nabij gelegen Snow Valley kunt u het hele jaar door het skiën! Liever een dagje winkelen? Hasselt ligt maar op 27 km van het park! Na een dagje winkelen kunt u voor uw diner een keuze maken uit verschillende restaurants in de Market Dome, hier zijn ook diverse winkeltjes. Leuk om even een cadeautje voor thuis mee te nemen!

Wij nodigen u van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Center Parcs Erperheide Peer Belgisch Limburg Comfort Cottage 4-personen in Peer, België. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht