Vakantiewoningen huren in Palzem, Rijnland-Palts Saarland, Duitsland | appartement voor 3 personen

Plaats
Rijnland - Palts Saarland (Palzem), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Palzem, Rijnland-Palts Saarland, Duitsland
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 3 personen in Palzem, in de mooie regio Rijnland-Palts Saarland in Duitsland.

Appartement Palzem Rijnland Palts Saarland Duitsland (genaamd "Zum Trichter") beschikt over 2 kamers (40 m2) op de 1e verdieping: woon-/eetkamer met 1 divanbed en sat-TV. Een 2-pers. slaapkamer. Kookhoek, voorzien van een oven, magnetron en diepvriezer. Douche, wastafel en toilet. De 2-peroons slaapkamer beschikt in plaats van een raam over glazen stenen. Voor buiten heeft u de beschikking over een zitje in de tuin en een barbecue.

Appartement Palzem Rijnland Palts Saarland Duitsland is gelegen in het centrum van Palzem, aan een secundaire weg. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een tuin met ligweide. Een restaurant en een bushalte vindt u op 50 meter, tennisbanen op 1 km, een supermarkt en buitenzwembad op 4 km en een overdekt zwembad op 7 km afstand.

Bij het Drielandenpunt - dichtbij de Franse grens en in de directe nabijheid van het Groothertogdom Luxemburg - ligt Palzem, de meest zuidelijk gelegen Moezelwijngemeente in Rheinland-Pfalz. De gezellige wijnbouw- en vakantieplaats Palzem is gelegen op 37 km ten zuiden van Trier en op 13 km afstand ten noorden van Perl. Saarburg ligt op 17 km en Remich (Luxemburg) op 4 km afstand.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit moderne appartement in Palzem, in de mooie regio Rijnland-Palts Saarland in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht