Vakantiewoningen huren in Ovre Eidfjord, Hordaland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Hordaland (Ovre Eidfjord), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Ovre Eidfjord, Hordaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig aan de voet van de Hardangervidda gelegen hytter voor 4 personen te huur Op Saebo Camping in Ovre Eidfjord aan de prachtige RV7 in Hordaland, Noorwegen.

Deze prachtig gelegen Saebo Camping Hardangervidda Noorwegen Hytter beschikken over een knus slaapgedeelte met een 2-pers. bed, een ruime woonkamer met (2-pers. slaap-) sofa en tafel, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvakje, oven en koffiezetapparaat.

Dit type beschikt over een gedeeltelijk overdekte veranda met tuintafel + stoelen, maar Saebo Camping heeft de beschikking over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk voor meer info even op de website van de camping.

De Saebo Camping Hardangervidda Noorwegen Hytter zijn gesitueerd op Saebo Camping aan het kleine plaatsje Øvre Eidfjord, 300m van de "7", de mooiste weg over de Hardangervidda tussen Oslo en Bergen. Øvre Eidfjord is het laatste dorp voordat de weg zich de Hardangervidda opbaant door het Måbødal en langs de beroemde waterval Vøringfossen, een spectaculaire waterval waarbij het water 182 meter naar beneden valt.

Saebø Camping ligt in een rustige en prachtige omgeving aan het Eidfjordmeer. De Bjoreio rivier met zalm en forel loopt langs de camping. De camping beschikt over 16 hutten (een aantal met eigen sanitair) en schoon sanitair. Op 200m meter afstand bevindt zich een outdoorcentrum.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze prachtig gelegen vakantiehuisjes op Saebø Camping in Ovre Eidfjord in de provincie Hordaland in Noorwegen. Graat tot ziens !

Ga terug naar overzicht