Vakantiewoningen huren in Otranto, Apulië, Italië | appartement voor 4 personen

Plaats
Apulië (Otranto), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Otranto, Apulië, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiecomplex met appartementen te huur voor 4 personen in Otranto, in de mooie regio Apulië in Zuid Italië.

Vakantiecomplex Otranto Apulië Zuid Italië (genaamd "Porto Craulo") beschikt over 2-kamer appartementen (75 m2): woon-/slaapkamer met een 2-pers. divanbed en TV (alleen IT). Een 2-pers. slaapkamer. Kookhoek, voorzien van een 4-pits kookplaat en een oven. Douche/WC. Voor buiten heeft u de beschikking over een balkon. Let op: de afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Vakantiecomplex Otranto Apulië Zuid Italië beschikt over 9 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen (Let op: geen lift) en heeft een zonnige ligging, op 500m van het centrum van Otranto, aan een doodlopende weg. Het zandstrand vindt u op 100m, een bushalte en een restaurant op 200m, een supermarkt en een rotsstrand op 300m, het station op 500m en een kinderspeelplaats op 700m afstand.

De historische stad Otranto, ook wel de "Poort van het Oosten" genoemd, is gelegen ten zuiden van de Adriatische Zee, in het meest oostelijke puntje van Italië. De zonnige oude binnenstad met zijn oosterse uitstraling trekt jaarlijks vele bezoekers. Het historische centrum is nog helemaal intact gebleven en wordt gekenmerkt door smalle stenen straatjes die tussen de huizen door slingeren. De kristalheldere schone zee, de duinen, de rotsen, grotten en baaien, evenals de meren van Alimini maken dit stadje tot een betoverende plaats. Otranto is gelegen op 30 km van Lecce, 30 km van Santa Maria di Leuca en op 7 km van Terme di Santa Cesarea.

Apulië, de ten onrechte nauwelijks bezochte "hak" van de Italiaanse laars, ligt aan de Adriatische- en Ionische Zee. Ontdek de mooiste stranden en kliffen, de rijke en barokke cultuursteden, gezellige dorpjes, een mysterieuze "trulli" of maak verrassende fiets- en wandeltochten. Het is een ongerepte streek die door weinig toeristen bezocht wordt. En de kristalheldere zee is er nooit ver weg…

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiecomplex in Otranto, in de regio Apulië in Zuid Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht