Vakantiewoningen huren in Otocec, Novo Mesto, Zuid Oost Slovenie, Slovenie | vakantiehuis voor 3 personen

Plaats
Zuidoost Slovenië (Novo Mesto), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Vakantiewoningen huren in Otocec, Novo Mesto, Zuid Oost Slovenie, Slovenie
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtige karakteristieke vakantiewoning met sauna te huur voor 3 personen in Otocec bij Novo Mesto in de regio Zuid Oost Slovenie, Slovenie. Vakantiehuis met sauna.

Dit prachtige Vakantiehuis Novo Mesto Otocec Zuid Oost Slovenie is geschikt voor 3 personen + 1 kind (0 - 3 jaar) en een huisdier en beschikt over een slaapkamer met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met (1-pers. slaap-)sofa, stoelen, tafel, tv, stereo, cd, gratis draadloos internet (wifi), en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast en vriezer.
Verder beschikt deze vakantiewoning over een sauna, kinderstoel en kinderbedje.

Als gast van dit Vakantiehuis Novo Mesto Otocec Zuid Oost Slovenie heeft u buiten de beschikking over een terras met tuinmeubilair en barbecue. U heeft zicht op het omliggende landschap. Winkels en een restaurant vindt u op 3km. afstand, een waterpark (Thermal Park) op 4km., zwemmogelijkheden in een beek op 3km. en de dichtstbijzijnde grote stad (Novo Mesto) ligt op 10km. afstand.

De mooie stad Novo Mesto ligt direct aan de rivier Krka en heeft 22.000 inwoners. Het op een rots gelegen centrum van de stad wordt vooral gekarakteriseerd door de rivier Krka welke het grotendeels omringt. In de prachtige omgeving kunt u verschillende kastelen en middeleeuwse kloosters bezoeken en vindt u versierde kerken, kuuroorden en mooie pleinen. Een ideaal gebied voor het maken van fiets- of wandeltochten !

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie vakantiehuis in Otocec bij Novo Mesto in de regio Zuid Oost Slovenie in Slovenie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht