Vakantiewoningen huren in Oslo, regio Oslo, Noorwegen | vakantiehuisje voor 2 - 5 personen

Plaats
Oslo (Oslo), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Oslo, regio Oslo, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Diverse soorten vakantiehuisjes te huur op Topcamp Bogstad Oslo op een steenworp afstand van het centrum van Oslo. En bovendien het gehele jaar open. Ideaal dus voor een bezoek aan deze mooie stad.

Deze Topcamp Bogstad Oslo Noorwegen Hytter (Cottage 41 Holmenkollen, zie foto 1 en 2) is geschikt voor 4 - 5 personen en beschikt over 2 slaapkamers, 1 met een familybed (2 onder, 1 boven) en 1 met een stapelbed, een grote badkamer met douche, wastafel en toilet, grote woonkamer met lounge en tv en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koffiezetapparaat, koelkast, vaatwasser en een eettafel met stoelen. Verder beschikt dit vakantiehuis over een terras en een parkeerplaats bij de accommodatie.

De Topcamp Bogstad Oslo Noorwegen Glamping tenten (foto 3) zijn geschikt voor 2 - 4 personen (diverse types) en luxe ingericht. Tapijt op de vloer, elegant meubilair, goede bedden, dekens, nachtkastjes, stoelen, opbergruimte, verlichting, verwarming, etc.

Topcamp Bogstad Oslo beschikt over een groot aantal vakantiehuisjes en glamping tenten, kijk even op de site van de camping voor alle mogelijkheden, foto's en prijzen.

Als gast van deze Topcamp Bogstad Oslo Noorwegen Glamping Tenten & Hytter heeft u de beschikking over de voorzieningen van Topcamp Bogstad Oslo. Zo beschikt de camping over een kleine campingwinkel met o.a. verse broodjes (alleen in het hoogseizoen), gratis WIFI, diverse sportfaciliteiten en een golfbaan bevindt zich in de naaste omgeving.

De Topcamp Bogstad Oslo Noorwegen Glamping Tenten & Hytter zijn een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan de prachtige stad Oslo. Goed te bereiken per auto (13 minuten rijden) of per bus. In de naaste omgeving van Topcamp Bogstad Oslo vindt u een supermarkt, eetcafé en een tankstation. En verder skipistes en diverse wandel-, fiets en zwemmogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze Glamping tenten en hytter op Topcamp Bogstad Oslo vlakbij het centrum van Oslo in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht