Vakantiewoningen huren in Oldedalen, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Sogn og Fjordane omgeving Olden, Stryn, Nordfjord (Oldedalen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Oldedalen, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Uniek aan de voet van de Briksdalgletsjer gelegen vakantiewoningen voor 4 - 6 personen te huur in een prachtige omgeving rond de plaats Olden, Sogn og Fjordane, Noorwegen.

Deze Melkevoll Bretun Briksdalgletsjer Oldedalen Vakantiewoningen beschikken over 3 slaapkamers, elk met 2 kamers, een douche en wasruimte. Ze beschikken over een goed uitgeruste keuken, een eethoek en een gezellig woongedeelte met een open haard. Uw auto kunt u direct naast de vakantiewoning parkeren.

De vakantiewoningen zijn prachtig gesitueerd en u heeft een prachtig uitzicht over het Oldevatn (meer) en de Briksdalgletsjer. Het Nationaal Park met de Melkevoll gletsjer en een waterval is nabij gelegen. Melkevoll Bretun beschikt over meerdere type vakantiewoningen en hytter, waaronder een zeer fraaie luxe 10-pers. vakantiewoning. Kijk even op de site voor meer informatie en prijzen.

Deze Melkevoll Bretun Briksdalgletsjer Oldedalen Vakantiewoningen zijn gelegen op Melkevoll Bretun, een kleine camping aan het eind van Oldedalen. De omgeving lijkt op een groot park. Te midden van betoverende bergen, verbazingwekkende gletsjers en prachtige watervallen vindt u uw vakantiewoning.

Melkevoll Bretun is de ideale plek om de Briksdalgletsjer te bezoeken, maar de naaste omgeving leent zich voor nog veel meer prachtige wandelingen. Bij de receptie vertellen ze u er graag meer over !
De Loendalen en Oldedalen behoren tot de mooiste dalen van heel Noorwegen.

Wij heten u van harte welkom in deze prachtig gelegen hytter op Melkevoll Camping op loopafstand van de Briksdalgletsjer in een prachtig dal bij het plaatsje Olden in de regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht