Vakantiewoningen huren in Odemira, Alentejo, Portugal | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Alentejo (Odemira), Vakantiehuizen Portugal
Park
Vakantiewoningen huren in Odemira, Alentejo, Portugal
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In een schitterende omgeving met vele prachtige ongerepte stranden gelegen mobilhomes voor 4 personen te huur op Zmar Eco Camping Resort bij Odemira in de regio Alentejo in Portugal. Vakantiepark met zwembad en veel voorzieningen.

Meerdere type vakantiehuisjes te huur op Zmar Eco Camping Resort, een schitterend park wat sinds de zomer van 2009 haar deuren geopend heeft.

De chalets beschikken over een terras waar u van het landschap kunt genieten. De chalets zijn zodanig gelegen dat de lucht vrij kan doorstromen – waardoor zo min mogelijk airconditioning nodig is – met natuurlijke schaduwplaatsen in de zomer en voldoende zon voor een aangename temperatuur in de winter.

Voorzieningen:
• Zonnepaneel voor warmwatervoorziening
• Woonkamer met airconditioning, sateliettelevisie en internet;
• Kitchenette voorzien van koelvriescombinatie, kookplaat, magnetron, broodrooster, vaatwerk en bestek voor zes personen;
• Badkamer met douche.

De Zmar Eco Camping Resort Odemira Alentejo Mobilhomes zijn geschikt voor 4 personen en voorzien van: tweepersoonsbed en stapelbed, kitchenette met koelkast, vitrokeramische kookplaat, vaatwerk en bestek, badkamer met douche en toilet en sateliettelevisie + internet.

Zmar Eco Camping Resort is een 5 sterren vakantiepark met ongelooflijk veel voorzieningen: een enorm overdekt golfslagbad, een buiten zwemparadijs, restaurant, bar, supermarkt, ijsshop/creperie, Chill-Out Tent, Amusementspark, Spa- en Wellness voorzieningen en diverse sport- en speelfaciliteiten.

Een origineel familieoord, uniek qua ligging en omgeving, door zijn ecologische bewustzijn, door de ruime, moderne voorzieningen.

Zmar Eco Camping Resort ligt in een schitterende omgeving. Zo vindt u hier een enorm nationaal park en zijn er aan de zuidelijke Vicentinakust talrijke stranden, waaronder het strand van Odeceixe, Carvalhal, Zambujeira do Mar en Almograve. Prachtige ongerepte stranden.

Dit moet u ervaren ! Wij heten u van harte welkom op ons prachtige Eco Resort in Odemira in de mooie regio Alentejo in Portugal. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht