Vakantiewoningen huren in Nove Straseci, Centraal Bohemen en Praag, Tsjechie | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Praag en omgeving (Nove Straseci), Vakantiehuizen Tsjechië
Park
Vakantiewoningen huren in Nove Straseci, Centraal Bohemen en Praag, Tsjechie
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Appartementen en mobilhomes op Camping Bucek te huur op slechts 35km. van Praag in de mooie regio Centraal-Bohemen. Mooi gelegen camping aan meer met zwembad en Nederlandse leiding.

De appartementen beschikken over eigen wc, douche, keukenblok, terras met tuinmeubilair en zijn compleet uitgerust met ingerichte keuken, bedlinnen enz. Voor en naseizoen verhuur vanaf 3 overnachtingen, hoogseizoen van zaterdag - zaterdag.

Camping Bucek ligt in Centraal - Bohemen tussen Praag 35 km en Karlovy Vary 80 km, aan de E 48. In het dorpje Nové Strašecí (4,5 km) en Řevničov (2 km) vindt u o.a. een supermarkt, bakker, postkantoor, tankstation, dokter, pinautomaat en restaurants waar u nog steeds voordelig kunt eten en drinken.

Camping Bucek ligt direct aan een meertje, dat geschikt is voor watersport. Aan onze steiger liggen roeiboot, kano en surfplank voor u klaar. Het eigen strand heeft een op zonne-energie verwarmde buiten douche en is in het voor en naseizoen voorzien van strandstoelen.
In het beboste gedeelte van de camping bevindt zich o.a. een mini golf baan.

De camping is in 2006 uitgebreid met een verwarmd en overdekt zwembad waarvan 1 gedeelte +/- 100m2 die een diepte heeft tot 160 cm en voor de kleintjes +/- 10m2 van 30 tot 60 cm. Het zwembad is alleen toegangelijk met korte zwembroek (geen shorts).
Naast het zwembad bevindt zich de kantine, met een terras die uitzicht over het meer en de achter liggende heuvel heeft. Ook staat er een TV en men kan er op bepaalde tijden snacks en kleine maaltijden eten of afhalen. Broodjes op bestelling s’morgens af te halen op de receptie. Verder staan er wasmachine’s en een droger tot uw beschikking.

Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, ook vindt u hier zandbak, 2 tafeltennistafels, 3 trampoline’s waarvan 1 in het meer. Uiteraard ontbreekt een kampvuurplaats niet.
Verder verhuren wij fietsen en/of balans bikes. Tevens hebben wij een internethoek, waar u als gast gebruik van kunt maken, op de camping is gratis draadloos internet (WIFI) beschikbaar.

De Tsjechische hoofdstad Praag, is zeer de moeite van een bezoek waard. (bus op 800 meter en treintje op 3 km)
In Praag vind je zowel de belangrijkste middeleeuwse bouwwerken en musea van Europees niveau als ook de tientallen jaarlijkse georganiseerde culturele en maat-schappelijke activiteiten van internationale betekenis.
Maar ook in de omgeving vind u bezienswaardig heden, zoals Karlovy Vary (kuuroord), Plzen, kasteel Karlstejn, kasteel Krivoklat (waarin oude ambachten worden uitgeoefend) ook de grotten van Koneprusy moet u niet vergeten. Zondag‘s is er tot 12 uur in Ředhošt een markt.

Ga terug naar overzicht