Vakantiewoningen huren in Neuvic, Limousin Correze, Frankrijk | vakantiehuisjes voor 2 - 8 personen

Plaats
Limousin Corrèze en Haute-Vienne (Neuvic), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Neuvic, Limousin Correze, Frankrijk
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een prachtig groot landgoed gelegen vakantiehuisjes voor 2 - 8 personen te huur op Camping Domaine de Mialaret in Neuvic, Limousin Correze, Frankrijk. Camping met zwembad en kasteel.

De Camping Domaine de Mialaret Neuvic Limousin Correze Vakantiehuisjes zijn gelegen op een prachtig 44 ha. groot landgoed. Of u nou zoekt naar hotelkamers in het prachtige 19e eeuwse kasteel, knusse "Zweedse" chalets, verschillende type maisonets (voor 4 -8 personen) of naar compleet ingerichte Safari / Lodge tenten ... Camping Domaine de Mialaret biedt het allemaal !

Bij de "Zweedse" chalets zijn er voor kinderen speciale tipi's bij te plaatsen. Kijk even op de site voor meer informatie. Van de maisonets zijn de grootste types voorzien van een luxe keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, zithoek en verwarming. De Safari / Lodge tenten bieden het comfort van een vakantiehuisje met de ongedwongen sfeer van een camping, waarop de kinderen zich direct thuis voelen.

Als gast van deze Camping Domaine de Mialaret Neuvic Limousin Correze Vakantiehuisjes heeft u de beschikking over een fraai zwembad, voetbalveld, tennisbaan, jeu de boules, beachvolleybalveld, tafeltennis, campingwinkeltje, brasserie/pizzeria, gastronomisch restaurant (in het kasteel) en speelweide, speeltoestellen en een kinderboerderij voor de kinderen. Daarnaast worden er worden voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd.

Maar ook de omgeving mag er zijn ! Het landgoed ligt vlakbij de indrukwekkende Gorges de la Dordogne en het 410 ha. grote meer van Neuvic. Authentieke dorpjes, rustieke marktjes en kleinschalige festivals maken de Correze met haar fabelachtige natuur tot een paradijs voor de actieve natuurliefhebbers en hun kinderen.

De Nederlandse eigenaren heten u van harte welkom op Camping Domaine de Mialaret in Neuvic in de prachtige regio Limousin Correze in Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht