Vakantiewoningen huren in Nesna, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Nordland (Nesna), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Nesna, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen hytter voor 2 - 5 personen te huur met een schitterend uitzicht op Topcamp Havblikk Helgeland aan de RV17 (Kystriksveien). Camping met zwembad en waterglijbaan in de regio Nordland, Noorwegen.

Deze Topcamp Havblikk Helgeland Nesna Noorwegen Hytter beschikken over een grote overdekte veranda, 2 slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, privé sanitair met douche en toilet, een woonkamer en wireless internet. Vanaf de veranda heeft u een prachtig uitzicht over het fjord.

Topcamp Havblikk Helgeland - gelegen direct aan het fjord aan de rand van het plaatsje Nesna - beschikt over meerdere typen accommodaties waaronder ook een aantal fraaie appartementen, kijk even op de site voor meer informatie.

Als gast van deze Topcamp Havblikk Helgeland Nesna Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over zeer veel faciliteiten waaronder een zwembadje met een grote glijbaan, supermarkt, leuke bar, minigolf, hot-tub (buiten), beachvolleybalveld en u kunt er fietsen en boten huren.

Topcamp Havblikk Helgeland is gelegen aan de RV 17, een van de mooiste kustroutes langs de Atlantische Oceaan. De kustroute "17" of eigenlijk de Kystriksveien, is een van 's werelds mooiste kustroutes. De reis begint in Steinkjer in het hart van de Trondelag en eindigt in Bodo. Nordland noemt het zelf "werelds mooiste kustroute". Als u over de Kystriksveien rijdt zult u begrijpen waarom. De route is totaal 650 km en gaat langs fjorden en over eilanden. In totaal gaat u 6x met een ferry. Onderweg kunt u de Svartisen gletsjer bezoeken, de Saltstraumen ('s werelds grootste maalstroom), de Seven Sisters bergen en de Torghatten ("de berg met het gat").

Wij heten u van harte welkom in deze fraaie Topcamp Havblikk Helgeland Nesna Noorwegen Hytter op Topcamp Havblikk Helgeland in Nesna in de regio Nordland in Noorwegen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht