Vakantiewoningen huren in Nesna, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 5 personen

Plaats
Nordland (Nesna), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Nesna, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen hytter voor 2 - 5 personen te huur met een schitterend uitzicht op Nesna Feriesenter aan de RV17. Camping met zwembad en waterglijbaan in de regio Nordland, Noorwegen.

Deze Nesna Sjohus Nordland Noorwegen Hytter beschikken over een grote overdekte veranda, 2 slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, prive sanitair met douche en toilet, een woonkamer en wireless internet. Vanaf de veranda heeft u een prachtig uitzicht over het fjord.

Nesna Feriesenter beschikt over meerdere typen accommodaties waaronder ook een aantal fraaie appartementen, kijk even op de site voor meer informatie.

Als gast van deze Nesna Sjohus Nordland Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over zeer veel faciliteiten waaronder een zwembadje met een grote glijbaan, supermarkt, leuke bar, minigolf, hot-tub (buiten), beachvolleybalveld en u kunt er fietsen en boten huren.

Nesna Feriesenter is gelegen aan de RV 17, een van de mooiste kustroutes langs de Atlantische Oceaan.
De kustroute "17" of eigenlijk de Kystriksveien, is een van 's werelds mooiste kustroutes. De reis begint in Steinkjer in het hart van de Trøndelag en eindigt in Bodø. Nordland noemt het zelf "werelds mooiste kustroute". Als u over de Kystriksveien rijdt zult u begrijpen waarom. De route is totaal 650 km en gaat langs fjorden en over eilanden. In totaal gaat u 6x met een ferry. Onderweg kunt u de Svartisen gletscher bezoeken, de Saltstraumen, de Seven Sisters berg en de Torghatten.

Wij heten u van harte welkom op Nesna Feriesenter !

Ga terug naar overzicht